eerik kirjutas:Kas Eestis (Tallinnas) keegi veel PS2 modifitseerimisega tegeleb?
Kui sul on kõvakettaga PS2, siis piisab sellest, kui ühe programmi tõmbad. Hetkel ei mäleta programmi nime, aga kui vaja, võin järgi uurida.
Moderaator: Meeskond
eerik kirjutas:Kas Eestis (Tallinnas) keegi veel PS2 modifitseerimisega tegeleb?
Viltsu kirjutas:Anna hääl siia, allkiri
eerik kirjutas:Heh, tulgu kasvõi Eestisse neid sööma. Saabki kaks probleemi korraga lahendada: hulkuvad koerad ja nälg.Toiduahel toimbki nii, et tugevam sööb nõrgemat.
Viltsu kirjutas:Eerik, sinu loogika järgi siis toimib ka see, et kui näed endast nõrgemat inimest, siis lähed näksima?
Ja kas sul näiteks ei teki südametunnistust, kui näed armsat pruunisilmset koera ja mõtled, kuidas Lõuna-Koreas selline koer tapetaks väga piinarikkal moel ja siis söödaks ära?
eerik kirjutas:Ei, tänapäeval käivad asjad tsiviliseeritumalt. Inimkonna toitmiseks on suured tööstused, mis võimaldavad mul poest süüa osta. Pealegi ei harrasta ma kannibalismi vaid eelistan looma- ja linnuliha.
eerik kirjutas:Miks ma pean üldsegi sellisele asjale mõtlema? Olen ma kunagi näinud, kuidas koeri piinates tapetakse? Ei! Masohhist ma ka pole.
Ma valiks just vastupidi. Inimene võib vabalt noa selga lüüa, reeta, selja pöörata jms... Aga loom seda ei tee. Ta jumaldab sind kasvõi lõpmatuseni.eerik kirjutas:Aga kui on valida, kas inimene või loom, siis otsustan esimese kasuks.
Viltsu kirjutas:Ma valiks just vastupidi. Inimene võib vabalt noa selga lüüa, reeta, selja pöörata jms... Aga loom seda ei tee. Ta jumaldab sind kasvõi lõpmatuseni.eerik kirjutas:Aga kui on valida, kas inimene või loom, siis otsustan esimese kasuks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist