Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas IlseV » 30. Juuni 2009, 20:29

Kas sellest enam kasu on, aga kui kohe kuivatada igasuguste föönide ja pehmepaberitega, siis hea õnne korral peaks telefon jälle korda saama. Mul juhtus midagi samalaadset, et mobiil ulpis mõni sekund vees, aga kui kohe kõikvõimalikul viisil mobiil lahti võtta ja kuivada paar päeva lasta, siis äkki on elulootust.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 30. Juuni 2009, 20:31

Sõber käis suurema grupiga kuskil matkal ja ühel hetkel keerasid nad terve silla külitsi, kõik kukkusid vette. Peale mobiilide põhjalikku kuivatamist hakkasid igas vanuses Nokia'd korralikult tööle, ülejäänud tootjate mobiilidega sai aga lutsu visata.
Ning jah, IlseV jutt on ka täisti pädev, kuigi... olen näinud mobiile, mis töötavad ka varem kui paari päevase kuivamise järel. Oleneb kuivatamise tingimustest. Päikese käes juppe keerutades peaks vesi suht kiiresti aurustuma.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 30. Juuni 2009, 20:37

Mul pani sõber jaaniööl kanuuga külili ja mobiil sai märjaks. Kohe võttis aku ära ja pani kuivama nind nüüd töötab paremini kui varem. Vist oli nokia.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 30. Juuni 2009, 20:42

Tundub, et nokia on päris "veekindel". Endal on ka just nokia, aga kahjuks ei olnud mul kuivatamise võimalust, kaks tundi läks aega, ennem kui koju sain. Kahe tunni jooksul puhkusin igasse auku ja imesin ka igast august mobiilis :)), ja kodus panin kohe
sooja-puhuri ette, siiamaani seisab seal. Nüüd on u 3,5 tundi möödas ja ikka ei lähe tööle. :? On veel elulootust??
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 30. Juuni 2009, 20:53

Arvatavasti on vesi sügavale imbunud ja tahab veel kuivamist. Äkki ootad homse hommikuni.

Aga seoses telefonidega, siis tundub jah, et Nokiaid võib kõige kindlamalt märjaks teha, teistega vist nii suurt lootust veel telefoniga rääkida enam pole. Sõbranna armastab kangesti oma Samsunge ja SonyEriccsone pesumasinas pesta või ämbritesse kukutada ja telefone vahetab tihti.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 30. Juuni 2009, 21:33

Vanakurat võttis eluvaimu sisse. Ainult kuivama peab veel, pool ekraani on seest märgveel. Pool ekraani on tumehall, teine pool on värviline. :irw: Seegi vähemalt kergendus, ei pea uut mobiili ostma...

IlseV: Rikas sõbranna sul siis. Järgmine kord, kui lutsu hakkab viskama, siis võib mind ka kutsuda. ;-)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas kbong » 01. Juuli 2009, 01:18

Ma ei soovitaks sul teda üldse enne tööle panna kui ta täielikult ära pole kuivanud, võid veel veega või niiskusega mõned kontaktid persse keerata. Las ta seisab sul mõne soojas kohas (mitte kuumas) mõned päevad, küll ta tööle ka hakkab.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas seeru1980 » 01. Juuli 2009, 01:40

No igatahes minuga kohta käib see ütlus: " Mõned ei oska ka puhkuse ajal puhata". Vajan tööd, et "elus" püsida :D 8)
Kasutaja avatar
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas lostinthemist » 01. Juuli 2009, 02:40

seeru1980 kirjutas:No igatahes minuga kohta käib see ütlus: " Mõned ei oska ka puhkuse ajal puhata". Vajan tööd, et "elus" püsida :D 8)

Nagu Robert McPart? 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 01. Juuli 2009, 09:04

kbong kirjutas:Ma ei soovitaks sul teda üldse enne tööle panna kui ta täielikult ära pole kuivanud, võid veel veega või niiskusega mõned kontaktid persse keerata. Las ta seisab sul mõne soojas kohas (mitte kuumas) mõned päevad, küll ta tööle ka hakkab.

Su jutt on tõsi, täna hommikul ka just proovisin tööle panna, pool ekraani ikka märg ja keskmine nupp ei tööta, mispärast ei saa ma pin koodi sisse panna. Ja nagunii on ka kaameral ja pleieril midagi viga. :? Ma ei julgegi sedaenam tööle panna, iga kord leian uusi vigu...
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Defexer » 01. Juuli 2009, 13:04

Kui keegi teab sellist isikut, siis saata PM.
Nimi: Timo Nirk
Elukoht: Kas Valga või Pärnu (kuskile Paikus ja Sindi poole).
Kool: Peaks käima Raeküla gümnaasiumis.
Vanus: 16 , 1992 või 1993.
Rate: http://www.rate.ee/users/---Tim--- (kahjuks see blockitud, seega infi sealt ei saa).
MSN: Timo_144@hotmail.com
Klubi: Peaks mängima jalgpalli klubis nimega Pärnu Vaprus.

Kuna natuke googeldada, siis ta on igaltpoolt varastanud, nii mokatubaka kaudu, jalgpalli pilet mängule Brasiilia vs Eesti.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 01. Juuli 2009, 18:20

defexer kirjutas:Kui keegi teab sellist isikut, siis saata PM.
Nimi: Timo Nirk
Elukoht: Kas Valga või Pärnu (kuskile Paikus ja Sindi poole).
Kool: Peaks käima Raeküla gümnaasiumis.
Vanus: 16 , 1992 või 1993.
Rate: http://www.rate.ee/users/---Tim--- (kahjuks see blockitud, seega infi sealt ei saa).
MSN: Timo_144@hotmail.com
Klubi: Peaks mängima jalgpalli klubis nimega Pärnu Vaprus.

Kuna natuke googeldada, siis ta on igaltpoolt varastanud, nii mokatubaka kaudu, jalgpalli pilet mängule Brasiilia vs Eesti.

Pettis sinult raha välja orsmth?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Soprano » 01. Juuli 2009, 19:15

Kristiine keskuses oli veider moment. "Kalevi" näidiste pakkuja poetas ootamatult kaks pakki Draakoni komme kätte. Olin alguses nii segaduses, sest ei pannud tähele et üldse midagi jagatakse, ja pillasin ühe paki maha. Lõpp hea kõik hea, sest nüüd on KAKS pakki komme! ja infoleht
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Defexer » 01. Juuli 2009, 21:24

Level kirjutas:Pettis sinult raha välja orsmth?

Petab paljudelt ja kaasaarvatud tuttavalt.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 01. Juuli 2009, 21:29

Lol, kui ta Vapruses mängib, siis on asi lihtsamast lihtsam ju. Vii avaldus sisse politseisse, ütle nimi ja kust kätte saada.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist