Postitas Jolt » 29. Juuni 2009, 18:26
Avatar: The Last Airbender - Season 3
Avatar on üks võimsamaid seikluslugusid üleüldse. Ka kolmandal hooajal toimub sarja tegevus väga värvikas, läbimõeldud ja detailses maailmas; omanäoliselt kultuurid ning nende selgelt isesugused võitlusstiilid kõrgendavad elamust veelgi. Star Wars'ga kõrvutamine ei ole liialdus, sest et oma sihtgrupilt ja stiililt on Avatar SW'ga selgelt sarnane ja inspiratsiooni laenavad mõlemad seiklused samast kandist, Avatar küll palju varjamatumalt. Taustamuusika on tõeliselt võimas, tegelased on sümpaatsed (lõpp näitas küll natukene seda, et tegijad armusid ise oma karakteritesse ära, kuid ei saa pahaks panna, ma ise armusin ka). Ainusaks tõeliselt miinuseks on see, et paljud taustad on animeeritud ülilihtsalt.
Eraldi mainiks ära, et Shyamalan'l on täita väga suured saapad, sest sarja viimastes osades saab näha tõeliselt muljetavaldavaid võitlusi ning kulminatsioon on ilmselt eepiliseim vastasseis, mida mina näinud olen. Ilmseim võrdlus oleks see, et Superman VS Superman, stiililt a'la Croughing Tiger, Hidden Dragon; kusjuures vaadata tõesti on põnev ja eskalatsioon ei tähenda seda, et tõstetakse järjest raskemaid asju.