Klann

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Klann

PostitusPostitas Soprano » 21. Juuni 2009, 16:16

Klann

The Tribe

Tegevus toimub oletuslikus lähitulevikus, kui kõik täiskasvanud on surmava viiruse tõttu maalt "ära pühitud", jättes maailma lapsed iseenda eest hoolitsema. Kogu tegevus toimub nimetus linnas, mis on asustatud laste ja noorte klannide poolt.

�levaate kirjutanud: _eesti999_

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas kigents » 21. Juuni 2009, 17:25

Ma mäletan, et kunagi ammu sai seda suht palju vaadatud.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas manuruulib » 28. Juuni 2009, 14:44

See sari jooksis kunagi etv pealt. Oli üks mu lemmik sarju.
manuruulib
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Pixie » 27. September 2009, 12:48

Kahjuks ei kavatse ETV seda seriaali tulevikus näidata. :(
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas TribalMadonna » 10. Oktoober 2009, 16:50

..........................
TribalMadonna
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Pixie » 30. Jaanuar 2011, 13:32

Püsivalt üks lemmik lapsepõlvest. :) Nüüd olen pm ka viimased hooajad ära näinud. Aastaid tagasi ETV pealt vaadates tundus Klann üks lõpphea sari. Esimesi hooaegu pole ma uuesti vaadanud, neid mäletan ehk parematena kui tegelikult olid. Erinevaid tribute videosid vaadates tuleb siiani peale hea nostalgiline tunne.

Aga vot need kaks viimast hooaega, eriti neljas... kohutavalt ebausutavad ning naeruväärse sisuga. Pean just silmas Techno'sid oma imelise tehnoloogia ja virtuaalmaailmaga. Üldse kaotati ära pooled tegelased; absoluutselt ei meeldinud, mis tehti Bray'ga. Need inimesed, kes asemele tulid, olid kas tüütud või täiesti ebahuvitavad. Vähemalt läks viies hooaeg mõnes mõttes tagasi esimese hooaja võimu ja kaose juurde.

Eks see ole suunatud rohkem noorematele. Heldimusega jään meenutama The Dream Must Stay Alive laulu, esimese hooaja Amber'it ja näomaalinguid, mis andsid seriaalile omapärase stiili.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas TribalMadonna » 09. Juuni 2011, 16:42

..............................
TribalMadonna
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Zinera » 09. Juuni 2011, 18:32

TribalMadonna kirjutas:4 ja 5 hooaeg olid üsna kaheldava väärtusega jah....liiga palju seletamatuid kadumisi ja tehnoloogiat.

Keeping the dream alive.....

Nõus, ei meeldinud väga need viimased hooajad, aga sellegipoolest võiks vabalt mingi filmi teha...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re: Klann

PostitusPostitas Pixie » 10. Juuli 2011, 13:21

Kõige kurvemaks teeb mind see, et järgmisel hooajal (või siis eeldan, et ka filmis) oleks naasnud tegelaste sekka Bray. Pole just eriline saladus, et ma olen täielik Bramber fänn. :P
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas TribalMadonna » 23. Juuli 2012, 22:08

.....................
TribalMadonna
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Pixie » 26. Juuli 2012, 17:49

TribalMadonna kirjutas:(Nii, edasi siis minu korrapärane 1x aastas postitus :p )

Suutsin su korraks Filmiveebi tagasi meelitada? :P

6. hooaeg (vähemasti selle algus) on nüüd siis raamatu kujul ilmunud (nii e-raamat (Kindle) kui ka paberkujul) ja kõik Bray fännid võivad rõõmustada.

http://www.amazon.com/The-Tribe-A-New-W ... 0473199386

Kuivõrd on antud teos in canon? Kas täiesti samaväärne fanfiction'iga nagu mitmed seriaalil põhinevad raamatud või on sarja tegijad seotud kokkupandud looga? Teatud osa algusest oli võimalik Amazon'is tasuta lugeda, selle põhjal võiks raamatut veel edasi sirvida.

Hetkel taaskord käsil kolmas hooaeg. Ei tea miks. :pööritus: Aga seda tehes tuli meelde asjaolu, mida unustasin üle-eelmises postituses lisada. Nimelt meeldis see, kuidas algusaastatel olid tegelaste riided rohkem räbalad ning probleeme oli toidu ning puhta veega. Viimastes hooaegades olid kõigil säravad ja puhtad riided ning toit laual. Paremini oleks vast sobinud mõni Ellie või Bray stiilis riietus, polnud ülepingutatud stiiliga, vaid tunduski nagu olemasolevatest kokku sobitatud.

Endiselt meeldib seriaali idee ning esimene hooaeg. Potentsiaali oli küllaga ning osa sellest suudeti edukalt ära kasutada. Kohati tobedatest stooriliinidest ning loogikavigadest olenemata suudan ekraanil nähtut nautida (erandiks viimased kaks hooaega!). Isiklik maitse tahaks tõsisemaid teemasid, kuid saan aru, milline oli seriaali sihtgrupp ja et ma ei kuulu juba ammu sinna. :$ :))
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Pixie » 09. September 2012, 00:48

Pilt

Üks muljetav postitus veel The Tribe teemal, siis aitab kah. :P Ei fänna topeltpostitamisi nagu olen juba mõnes teises teemas teinud. Igatahes. Täna lõpetasin TT esimese hooaja korraliku vaatamise, algusest lõpuni nägin ära kõik 52 episoodi ning selle lõpetuseks viskasin pilgu peale ka teise hooaja esimesele osale. Aga siin mu re?-watch ka lõpeb. Tavaliselt olen natuke hukkamõistvalt hinnanud neid, kes vaatavad sarju/filme ainult ühe tegelase/näitleja pärast. Hiljutine Once Upon A Time sari ning TT S1 panid mind mõistma sellise käitumise tagamaid. Praeguse vaatamise põhjuseid oli kaks: Amber ja Bramber. Teised ei läinud mulle niivõrd korda, kuigi suutsin kõigile kaasa elada.

Esiteks olin meeldivalt üllatunud nähes, kui sünge tooniga algas esimene hooaeg. Tegelikult käsitleti päris tõsiseid teemasid, poleks seda oodanud mälu, viimaste hooaegade ning varateismelistele suunatuse tõttu. Kõik, mis on sarjas lõpupoole puudu, leidus esimestes osades. Lapsed olid tõesti omapead, üritasid ellu jääda, süüa leida, kohta magamiseks. Tänavad ei olnud ohutud, pidevalt tuli karta elu pärast. Lisaks eelmises postituses mainitud riietele polnud kõigil ilusaid näomaalinguid ning keerulisi soenguid. Mitmeid kordi oli probleeme toidu ning joogivee leidmisega. Samas loodeti kuidagi ikka leida täiskasvanuid, kes neid aitaks.

Tihti ajas silmi pööritama tegelaste käitumine. Alati oli neil vaja nähvata ning oma solvumise näitamiseks eriti dramaatiliselt toast lahkuda. Samas saan aru, tegemist ju teismelistega, kes täiskasvanu mängimisest hoolimata ei suuda oma emotsiooni kõige paremini ohjata. Pealegi tekkis hooaja teises pooles probleem ning siis öeldi tihti, et ei tahetagi vanemaks saada ega suureks kasvada, kuna siis saab haiguse, mis täiskasvanudki tappis. See muutis sünnipäeva(d) eriti kibedaks. Rohkem hakkasid meeldima Lex, Zandra, Ryan ja KC. Ebony on alati olnud love to hate tüüpi tegelane. :)) Oma käitmuse pärast langes arvamus ainult kahe puhul - Tai San ja Bray.

Mõned stooriliinid olid väga naiivsed, vähe usutavad. Ning erinevate suhete build-up algas väga järsult, kuid andestatavalt. Nähtavalt piiratud eelarvest ning võimalustest hoolimata suudeti tekitada erinevaid pingelisi momente. Kõige rohkem läks südamesse kaks stseeni. Esimene leidis aset peale seda, kui Patsy ja Lex vabastati isolatsioonist, ning otsustati viirusest üheskoos jagu saada. Teine oli küll järgmise hooaja alguses, mil räägiti Amber ja Zandra haudade juures. Mäletan selle üle nukrutsemast ka 11.aastasena... Või millal iganes sari ETV pealt jooksis. Edasine on aga täiesti vastumeelne, mingi surnud Zoot tegelase kummardamine, hiljem Techno'd. Ei, aitäh.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist