[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Arvutimängude pildimäng - - Filmiveeb.ee foorum
õige vastus, kusjuures oli jah halb. Viies osa on hoopis teisel tasemel, aga 4 oli kuidagi imelik ja mitte just eriti Silent Hillilik. Kuigi ma pole peale 1,4,5 osa muid osi mänginudki.
LiveForThis kirjutasCOLONõige vastus, kusjuures oli jah halb. Viies osa on hoopis teisel tasemel, aga 4 oli kuidagi imelik ja mitte just eriti Silent Hillilik. Kuigi ma pole peale 1,4,5 osa muid osi mänginudki.
2. ja 3. osa - ma soovitan. Teine on lihtsalt vapustav. Atmosfäär, soundtrack ja isegi graafika on viisakas. 5. ise ei saa mängida. Pole konsooli ja arvuti on selleks kehv.
LiveForThis kirjutasCOLONõige vastus, kusjuures oli jah halb. Viies osa on hoopis teisel tasemel, aga 4 oli kuidagi imelik ja mitte just eriti Silent Hillilik. Kuigi ma pole peale 1,4,5 osa muid osi mänginudki.
2. ja 3. osa - ma soovitan. Teine on lihtsalt vapustav. Atmosfäär, soundtrack ja isegi graafika on viisakas. 5. ise ei saa mängida. Pole konsooli ja arvuti on selleks kehv.