[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Võtan oma sõnad tagasi. Ei tea mis ime see oli, aga ma sain mata eksami 4. Täitsa hull värk, mul on KÕIK veerandid kolmed olnud ja mõni on isegi kahe-kolme vahepeal olnud ja ikka sain 4. Nüüd peab küll keegi mind premeerima.
Siit arvuti tagant aknast välja vaadates on õues üha pimedamaks läinud,
vihm ja äike jäid ka järele. Oleks võinud veidi hullem olla, umbes nagu eelmise aasta suvel, siis ärkasin keset ööd üles, uksed ja aknad värisesid ning vahtisin aknast vaatemängu.
Ah, Xbox 360 saab olla parim sõber, kui õues on räme paduvihm.
Mul oli 11. klassi eesti keele üleminekueksam, mis oli enam kui kaks nädalat tagasi ja siiani pole E-koolis eksami hinnet väljas. Like wtf?
Purustasin eile kaks over the counter unerohtu, tõmbasin ninna, võtsin veidi õlut peale ja vaatasin siis filmi "Push". Väga huvitav elamus. Magasin nagu beebi.