Seda küsimärki oleksingi otsima jäänud ja sealjuures nii mõnegi ajuraku ära kärsatanud, sest ma lihtsalt oska tähelepanelikult vaadata. Ja ma leidsin need filmid enne sind, Soprano. Aga õlukasti võid siiski enesele jätta.
Ei imesta, et Hau ja Jolt on nii pikalt eest rebinud. Endal jäi motivatsiooni puuduse tõttu mäng pooleli, aga konkurentsi poleks neile kahele niivõiteisiti kuigi pikalt suutnud pakkuda.
Ma ei usu teid. Mõned tähed on lihtsalt liiga erilised, meelde mitte jäämiseks. Enda jaoks oli vast L kõige wtf'm. Ja muidugi need kolm, mis veel leidmata. See teine I näeb välja nagu mingi eriti odava, kodus prinditud, dvd coveri pealt.
See pole ju üldse raske, Child's play... OK tunnistan, et ma ise ei leiaks vist ka ühte i'd ülesse, aga vähemalt 50% on äratuntavad või kergelt leitavad.
Hetkeseisuga on mul selged 2. ("I"), 3. ("S") ja 4. ("F") täht. Oleks vaid rohkem aega tegeleda sellega. Kurat, mitmed on nii tuttavad, aga lihtsalt ei tule meelde. Fakk!
EDIT: tegelesin üle poole tunni mõistatamisega ja tulemuseks oli 5 uut ära arvamist ehk siis hetkeseisuga tean 8/15.