Ma tegin "SUURE" avastuse. Meie kaaskodanik September, kes on tuntud oma rassismiteemaga, on Eerikul tehtud . Kas ma peaks ka mingi varikonto tegema endale?
Rain93 wrote:Ma tegin "SUURE" avastuse. Meie kaaskodanik September, kes on tuntud oma rassismiteemaga, on Eerikul tehtud . Kas ma peaks ka mingi varikonto tegema endale?
eerik wrote:Ma ütlen ainult nii palju, et kui asjast midagi ei tea tasub vait olla.
Võib-olla oli tegemist mingi avaliku netiga vms. Olen varemgi näinud, kuidas kasutajate ip'd ühildunud on. Siiski, Soprano ja kyky98 ühesuses on kergem kindel olla, sest soprano on 872 postitust teinud tolle ip pealt. eerik oli ainult 2, nii et...
Selgitus on lihtne: mul on dünaamiline IP (muutub peale igat ruuteri/ühenduse restarti), septembril on dünaamiline IP. Mõlemad oleme Elioni kliendid. Olen olnud filmiveebi kasutaja üle kolme aasta ning postitanud enam kui saja erineva IP aadressi pealt. Võimalus, et mõni mu IP'dest kattub mõne teise kasutaja IP'ga on üsna suur.
Asjatundmatult pole mõtet mingite idiootsete varikonto süüdistustega lagedale tulla.
Prantsusmaa oli kolmandat aastat järjest mu lemmik ja peaaegu ainus, kelle poolt võinuks hääletada. Sel aastal oli muidugi Eesti ka hea. Loodetavasti toob järgmise aasta Eesti Laulu konkurss veelgi rohkem alternatiivsemaid ja paremaid muusikuid asja juurde, kui see siiani on olnud.