Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
American Psycho
Umbes poole filmi ajaks oli kujunenud arvamus ala "mina pingete maandamiseks näiteks poksin, sina lähed jooksma, ahjaa, ja Patrick Bateman tapab inimesi." Noh, jah, tegelikult oli film kaunis halenaljakas ning jälgida, kuidas ta järjest rohkem muutus paranoilisemaks.. Kergelt närvidele käivat pintsaklipslaste elu oli ka hästi kujutatud. 8/10
Umbes poole filmi ajaks oli kujunenud arvamus ala "mina pingete maandamiseks näiteks poksin, sina lähed jooksma, ahjaa, ja Patrick Bateman tapab inimesi." Noh, jah, tegelikult oli film kaunis halenaljakas ning jälgida, kuidas ta järjest rohkem muutus paranoilisemaks.. Kergelt närvidele käivat pintsaklipslaste elu oli ka hästi kujutatud. 8/10
- Spellbound
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

A Fistful of Dollars
epic, epic, epic. For a Few Dollars More ka veel tänaõhtuses kavas ning siis on terve dollaritriloogia nähtud. Kipun arvama, et see tõuseb üheks mu lemmiktriloogiaks.
EDIT: For a Few Dollars More
parem, kui esimene. nõrgem, kui kolmas. kickass film siiski. ning üleüldse tasemel triloogiaga tegemist.
epic, epic, epic. For a Few Dollars More ka veel tänaõhtuses kavas ning siis on terve dollaritriloogia nähtud. Kipun arvama, et see tõuseb üheks mu lemmiktriloogiaks.
parem, kui esimene. nõrgem, kui kolmas. kickass film siiski. ning üleüldse tasemel triloogiaga tegemist.
Garli wrote:
Huvitav, hetkel olen ma endale teadaolevalt ainus inimene, kellele meeldib esimene film rohkem kui teine. Kuid jah, parim triloogia IMHO.
Endal aga Kolm värvi: Sinine. Jõhkralt hea operaatoritöö ja üleüldse imetabaselt hästi tabatud pisikesed momendid ja emotsioonid, millest Film reeglina alati mööda marsib. Aga üleüldse mitte nauditav vaatamine. Lisaks nägin igal pool lihtsalt astronoomiliselt palju sinist, punast ja valget - võibolla isegi rohkem, kui Kieślowski teadlikult sisse pani. Lõpliku arvamuse kujundan peale kogu triloogia läbivaatamist.
Jolt wrote:Garli wrote:EDIT: For a Few Dollars More
Huvitav, hetkel olen ma endale teadaolevalt ainus inimene, kellele meeldib esimene film rohkem kui teine. Kuid jah, parim triloogia IMHO.
Mnjaa, kuigi viimasel ajal olen ka ise mõelnud, et esimene on ikka kuradima hea ja olen viigis esimese ja teise vahel.

tharts wrote:Equilibrium... jätkuvalt hea!!!
9/10
mul see vaatamist ootavate filmide seas eelisjärjekorras. juba pikemat aega olen plaaninud vaadata
aga praegu lõpetasin just Charlie's Angels'ite vaatamise. tõenäoliselt ei oleks selle filmi vaatamiseni nii pea jõudnud, kui üldse kunagi, aga kuna vaja jälle koolis mingi response essay teha artiklile Babe Action Cinema, siis oli vaja ära vaadata. järgmisena tulevad Lara Croft ja Resident Evil, oeh.