Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 23. Aprill 2009, 21:08

Forza kirjutas:Okei, kõik T:TSCC fännid, palun ärge hakake karjuma, aga Forza vaatas alles praegu ära filmi Terminator 2: Judgement Day.

Really? :P

Ütleme nii et 3 osa oli ja ei olnud ka vajalik. Mõnes mõttes oli huvitav näha Connorit täiskasvanuna ja sama oli ka naisterminaatoriga, kuid peale paari seiga oli 3 osa Judgement Day kordus ja seda veel päris laias laastus. 3nda osa lõpp peaks küll vajalik olema ja eks see seik ongi vast üks tähtsamaid filmis. Brewster oli ka tegelikult oluline.
Aga vaadata tasub kindlasti kasvõi Arnie ja muu laheda Terminaatorite möllu pärast. Arnie on siiamaani igas osas surma saanud, kuid ega see ei takista teda tagasi tulemast =)
Judgement Day toimumise põhjust ma hästi ei mäleta, kuid ma vist nii palju ikka suudan meenutada, et erilist selgust selles suhtes 3ndas ei tulnudki.
Paratamatu pidavat Judgement Day olema. Nii Arnie seda ütles.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 21:16

Really, really, see on üks suurimaid patte üldse, nagu aru sain nüüd.
Ja Judgement Day paratamatuse kohta vastuse juba sain, jah: It's inevitable. Cameroni osalus Terminatori saagas lõppeski T2'ga ja tal oli algselt plaanis teha lõpp, kus Sarah on juba vana, nii, et T3 on juba spinoff ja moneymaking. Kurb natukene, eriti kahju on veel sellest, et 5 tulemas. Imo oleks kogu asi võinud lõppeda teise osaga, sest seal oli selline urban look juures, ei usu, et mulle kolmas ja neljas niivõrd sümpatiseeruvad. Arnie võiks oma poliitikukarjääriga lõpparved teha ja filmidesse tagasi tulla, temast tunneb ikka puudust vahel. Aga veelkord, mis vahe on T2'e DC'l ja theatrical release'l? Tahaks teada, kumba varianti ma vaatasin.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 23. Aprill 2009, 21:22

Aga T4ga on selline asi, et vähemalt minu jaoks oleks küll huvitav näha kogu aeg peidus olnud laastatud maailma ning samal ajal ilmnevad algse seeria liinid nagu Kyle Reese, ajamasin, Arnie jne.
T4 ootan ma hinge kinni pidades, aga T3 ei päästnud isegi Arnie, sest see oli lihtsalt kordus pea igas mõttes.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 21:25

LiveForThis kirjutas:Aga T4ga on selline asi, et vähemalt minu jaoks oleks küll huvitav näha kogu aeg peidus olnud laastatud maailma ning samal ajal ilmnevad algse seeria liinid nagu Kyle Reese, ajamasin, Arnie jne.
T4 ootan ma hinge kinni pidades, aga T3 ei päästnud isegi Arnie, sest see oli lihtsalt kordus pea igas mõttes.

Kas T3 ei toimu mitte ajal, kui Connor oli mid-20's? Ning Kyle Reese osatäitjaks oleks pidanud saama Michael Biehn, arvan, et oleks suudetud ta nooremaks teha küll. Esimeses osas jättis ta supermulje ning olin väga pettunud lõpplahenduses, mis temasse puutus. Ma tahaks näha pigem seda suurt plahvatust, mis T2's nii vähe ekraaniaega sai. Eks see saaga ole huvitav küll, kuid kohutavalt keeruline, alati, kui on mängus ajamasin, on nii palju mille üle arutleda ning nii palju, mis segaseks jääb.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 23. Aprill 2009, 21:30

Kurb, kui unustatakse filmide teemad ära:
viewtopic.php?t=916
viewtopic.php?t=152
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 21:43

Kurb, kui ollakse selline pain-in-teh-ass. Relax.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 23. Aprill 2009, 21:47

The Darjeeling Limited - 4/10.

Üllatavalt nõrk film. Nalja eriti ei saanud, mõned korrad muigasin. Vahepeal hakkas suht igav. Täielik pettumus. Aga noh, samas paljudele jälle meeldis.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 21:56

rauls kirjutas:The Darjeeling Limited - 4/10.

Üllatavalt nõrk film. Nalja eriti ei saanud, mõned korrad muigasin. Vahepeal hakkas suht igav. Täielik pettumus. Aga noh, samas paljudele jälle meeldis.

:( Ilmselt pole sa Wes Andersoni fänn siis, kuna tal kõik sellised. Üks parimaid dramedy lavastajaid imo. Aga õigus sul oma arvamusele on, sellegipoolest, soovitan sulle nt teisi tema filme nagu Bottle Rocket, Life Aquatic With Steve Zissou ja The Royal Tenenbaums (mis on ta parim).
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 23. Aprill 2009, 22:04

Forza kirjutas:Okei, kõik T:TSCC fännid, palun ärge hakake karjuma, aga Forza vaatas alles praegu ära filmi Terminator 2: Judgement Day.

Mõtled ikka kõik Terminaatori fännid ? Mul pole sellest sarjast sooja ega külma ja pean ennast sellele vaatamata Terminaatori fänniks. Ma arvan, et pole ka ainuke.

Ja siis veel...

WTF MAN ? :shokeeritud: :))

Ei tegelikult mul ka palju olulist nägemata, kõike ei jõuagi ära näha. Peaks vähem venna tõmmatud saasta vaatama ja keskenduma rohkem omale maitsele.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 22:09

Nojah, mis siin enam lisada, guilty, guilty, guilty as charged, aga olen kindel, et ei ole ainuke inimene, kellel mingi must-see nägemata.Moving on, Disko ja tuumasõda sai ka koolis vaadatud eile. Päris hea oli, vaimuks ja informatiivne. Poleks uskunud, et niipalju meeldib.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 23. Aprill 2009, 22:27

Forza kirjutas:

:( Ilmselt pole sa Wes Andersoni fänn siis, kuna tal kõik sellised. Üks parimaid dramedy lavastajaid imo. Aga õigus sul oma arvamusele on, sellegipoolest, soovitan sulle nt teisi tema filme nagu Bottle Rocket, Life Aquatic With Steve Zissou ja The Royal Tenenbaums (mis on ta parim).

Polegi enne ühtegi Wes'i filmi näinud, ainult üksikuid lõike/stseene. Vaatasin, et Bill Murray ja Owen Wilson on ta põhinäitlejad.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 23. Aprill 2009, 23:03

Ma isiklikult ei soovitaks seda Terminaatori sarja kellelegi. Kolmas film oli ka täiesti ebavajalik. Ei tea, mis neljandast saab. Jääme siiski Cameroni pärandi juurde.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 23. Aprill 2009, 23:15

eerik kirjutas:Ma isiklikult ei soovitaks seda Terminaatori sarja kellelegi. Kolmas film oli ka täiesti ebavajalik. Ei tea, mis neljandast saab. Jääme siiski Cameroni pärandi juurde.

Ma just soovitaksin sarja kõigile, aga iseasi, kuidas keegi seda vastu võtab. 3-s film oli tõesti puudulik. Miks tehti? Raha, raha, raha :pööritus:
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 23. Aprill 2009, 23:17

Huvitav, sulle peaks just Wes Anderson'i filmid sobima, kuid jah Darjeeling pole kõige parem valik esimeseks.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 23. Aprill 2009, 23:23

Kui veelkord Terminaatori saaga juurde tulla, siis arvan, et põhipoint miks mind sari ja 3's ning 4's film häirivad, on see, et nad muudavad Cameroni, kogu Terminaatori looja, versiooni. Oleks siis sellest lähtuvalt teinud, aga ei. Nii ei saa ikka, et sa kaks kõige ülimat actionfilmi lihtsalt ära muudad.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist