ops: Uh kui lahe see un ma nii uutan seda filmi!!!!!! :cry: see un nii lahe film kindlasti kuna ma ulen seda raamatut lugend ja see un ka väga huvitav!!!!!!!minu lemmikud un Harry Potter ja Azkabani vang ning kaks viimast raamatut!!!!! :lol: :lol: :wink: mulle nii meeldib neid raamatuid lugeda ja soovitan ka neid raamatuid lugeda kes pole ning mitte ainult raamatuid lugeda!!!!! :arrow: :roll: :roll: :roll:
Ma ulen siukeste tumepruunide juustega tÃŧdruk......ma luen Harry Potterit (palju kus juures)un hallikad-rohekad silmad ja nii edasi!!!!!Ãŧlejäänud saate teada alles siis kui te mind lähemalt tundma Ãĩpite ja saate ise uma hinnangu Ãļelda!!!!=) =D
Käisin laupäeval vaatamas.Ei, lahe oli.Ainult ma sain vahepeal totaalsed naerukrambid..mõnikord sellest, kui totakalt Dan enda suu lahti jälle oli jätnud. Ron oli vaieldamatu lemmik triost.Muidu oli film imelikult rutakas, võinoh, kõik toimus liiga kiiresti..agajahh..Potteri filmidest parim. Tohutult kahju, et Cedric iluspoiss ära suri..sai ka mõne pisarad poetatud.
oligi jumala kahju kui ta surma sai,kuigi ma teatsin et ta peab surma saama. ta oli nii kobe:D igatahes...minu jaoks oli film pisut jama...ootasin paremat....noh asi võis selles olla te nad jätsid väga paljud kohad vahele aga ikkagi....
ps: kes loeb praegu 6 osa raamatust?!?! nänänänäää mina ikka mina:D
Minule ka väga meeldis. Kindlalt parim osa kõigist neljast, mis kinolinal olnud. Häiris võibolla natuke see, et liialt kiiresti toimus kõik. Näiteks majahaldjatest polnud seal mitte mingit juttu, kuigi raamatus oli palju. 10/10