Pusher - 9
Tõsihea film. Mul tõmbas juba siis suunurgad kõrvuni, kui muusika mängima hakkas ja kiirelt tegelased paika seati. Mitte ülemäära ilmekas, aga väga tõhus viis filmi käimatõmbamiseks -
theme on super. Ja kogu triloogiast kindlasti meelepäraseima heliribaga. Tundus kõigist osadest kõige humoorikam. Kõige... tegevusrohkem. Actionmomendid olid väga plahvatuslikud, juhtusid täiesti ootamatult ja mõjuvad sellevõrra rohkem.
Pusher II - 8
Ilmselt kõige süngem kõigist osadest. Kui eelmises osas eeldati, et elaks kaasa Frankile, kelle kõrval antikangelased on väga muhedad vennad, siis teise osa fookuses olev Tonny on pea' et idioot. Ja siiski, üks sümpaatsemaid tegelasi kogu triloogia peale. Põhiline häda oli selles, et seda
daddy issues't on juba igast muust kanalist üledoosi jagu ammutatud ja seetõttu jäin millegi veidi parema järgi igatsema.
Pusher 3 - 7
Kahjuks oli jälle nii, et triloogia kaotas iga osaga jõudu. Milo polnud minu jaoks sedavõrd huvitav, kui eeliste osade peategelased. Muidu arvan ma, et Nicolas Winding Refn pöördus kuhugile vastasse asutusse ja palus luba, et selle filmi tarbeks võiks ühe
poolaka
ära tappa. Kuigi sain tehnilisest teostusest - enda arvates - väga selgelt aru, mõjusid viimase kolmandiku stseenid pööraselt reaalsetena.
Kuigi minu jaoks oli iga järgnev osa eelmisest pügala võrra nõrgem on siiski tegu ühe muhedaima pätitriloogiaga, mis ei ürita žanri piire ületada ja suudab seetõttu enamat ettenähtu ulatuses. +Kõik osad on lõpetatud väga maitsekalt, täpselt piisava ambivalentsusega. Kindel soovitus.