Tähevärav: Atlantis

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Zinera » 12. Mai 2008, 20:17

Väga meeldib see seriaal, kuigi muudatused nagu Torri Higginson'i eemaldamine ja Amanda Tappingu tulek eriti ei meeldi...Natukene rikkus ära selle seriaali, sest Amanda kuulub ikka SG-1'te.
Atlantise tiimist lemmikud liikmed on David Hewlett ja Joe Flanigan, aga noh, nagu alati meeldivad mulle pahad tegelased rohkem kui head, ehk siis Wraithid on minu lemmikuteks... :)) Replicatorid on kah rohkem nagu SG-1 teema...ja noh need Geniid on natukene igavad....
Muidu seriaal on superhea... ;-)
10/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 24. Mai 2008, 20:56

Nii, S4 läbi. Kahjuks pole enam Amanda Tapping järgmine hooaeg main casti hulgas. :( Oli suur šokk, kuid veel suurem šokk oli uudis,et
uus Atlantise komandör on Richard Woolsey!

S5 tundub sedavõrd huvitavam. Kuid ma ei tea,kas hakkan kaasa elama. S4 sisaldas hulganisti jamasid episoode. Hingega olin asja juures osades,kus Sam oli. Ja neid ei oldki väga palju. Parimad osad olid "Trio" ja "Midway". Konkurentsitult. "The Last Man" oli huvitav,kuid cliff hangerina pettumust valmistav.

Nõustun eelnevaga,et Genii'd on igavad. Ning S4's
tutvustatud travelerid ning kogu Michael'i hübriidide-jama ei paku absoluutselt pinget.

See aasta alustab S5 väga varakult. Kui ma ei eksi,siis juba 11.juulil.
Ees on SGA 100.episood ning hooaja keskosas on oodata Michael Shanks'i. Õnneks võtab Amanda osa vähemalt kahes episoodis, üks neist S5'te alustav "Search and Rescue", kus seletatakse ka Sam'i lahkumise tagamaad.

Edit:
Next goal for SGA: Cast stability!
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 24. Mai 2008, 23:43

Ma ei tea, mis värk enamikega siin on, et peavad Atlantist kehvaks. Mulle meeldis kohe esimene episood, kohe haaras otsekohe see teema kaasa. Ma vaatan seda paralleelselt SG-1'ga ja nüüd olen teise hooaja keskel; peab tõdema, et meeldib isegi rohkem kui SG-1.
See Pegasuse universium on kohati isegi huvitavam, kui "meie" oma ja Wraithid on päris huvitavad ja intelligentsed vaenlased. Tegelased on päris head, kohe alguses võtsin nad omaks. Rodney on päris naljakas tegelaskuju, kes pidevalt paanitseb, egotseb ja räägib kohutavalt palju. Närvis olles ta räägib ERITI palju ja tema pahane , närvis nägu teeb selle väga naljakaks. Teisedki tegelased olid päris head, ja see Ronon meeldib isegi natuke rohkem. Temas on kohe rohkem sellist stiilsust ja tema shotgun'i taoline relv on eriti kihvt.
10/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 25. Mai 2008, 00:18

Tunnistan,et pean oma sõnu sööma ning SGA ei ole niiii halb. KUID siiski jääb SG-1'le alla.
Kui Stargate SG-1 alustas, oli teada,et neil on mitu hooaega ees (Enne S1 lõppu oli leping juba nelja hooaja peale, IIRC.) ning tegelased arendati korralikult välja. Neile anti minevik, sügavus.
SGA on rohkem actioni peale väljas.
Enne lisasin oma eelmisele postile märksõna nagu cast stability. Weir'i ja Carter'i vahetus läks praegu nagu läks. Kuid nende nelja aasta jooksul...
Ford'i tegelaskuju ei mängind välja, tehti ensüümi-sõltlaseks ning toodi Ronon asemele. Siis tapeti Carson ära ja asendati Keller'iga. Weir tehti poolenisti replicator'iks ning asendati Sam'iga,kes nüüd asendatakse Woolsey'ga. C'mon. Natuke liiast, I think. Njh, mulle Ford'i ega Carson'i tegelaskujud ei istund... Kuid ikka. Ja kes S4 vaadand on... Carson on tagasi. Kind of.

Ja AvP_75, loodan,et sinu jaoks ei väljendu Ronon'i stiilsus tema patsides.
Peavalude tõttu on Jason Momoa otsustand need ära lõigata.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Pixie » 21. August 2008, 12:29

SGA jätkub peale viiendat hooaega filmi(de)na. Uudis siin.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Zinera » 21. August 2008, 16:29

eiiiiiiii.........
miks nad nii teevad? jälle peab mingi uue seriaali otsima vaatamiseks... :(
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kigents » 22. Märts 2009, 21:16

No Stargate Universe tuleb nüüd välja uute näitlejatega.
Tõesti ei oska ette kujutada, mis sellest tuleb.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Pixie » 11. Aprill 2009, 15:34

kigents kirjutas:No Stargate Universe tuleb nüüd välja uute näitlejatega.
Tõesti ei oska ette kujutada, mis sellest tuleb.
Ei leidnud kohta, kuhu SGU kohta postitada, aga esimesed trailerid on SciFi (või peagi SyFy) kodukal üleval. Annan uuele sarjale võimaluse - tahan näha uut väravat (:irw:) ning
Jack O'Neill on nii mitmeski osas. Võib-olla odav trikk panna SG-1 fännid sarja vaatama, aga mina olen müüdud.

Esialgu oli TV6 kodukal kirjas, et SGA'd näidatakse S1-4, aga enam seda kirjas ei ole. Loodan, et ka S5 näidatakse ära, eriti viimane osa "Enemy at the Gate". 8)

Jejee, juba järgmine ndl alustab S4. :)) Peab hakkama regulaarselt vaatama.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 11. Aprill 2009, 17:27

TV6 ikka jah? Oh jeah, mul jäi endal ka vaatamine kinni neljanda hooajaga, ei viitsinud kuidagi neid hankida. Tavaliselt jõuan koolist koju ka tihti sel kellaajal, mil SG A algab.
TV6 on üldse praeguse seisuga mu lemmikkanal (kui E4 välja jätta 8) )
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 11. Aprill 2009, 20:39

AvP_75 kirjutas:TV6 ikka jah?
Mhm.

Oh jeah, mul jäi endal ka vaatamine kinni neljanda hooajaga, ei viitsinud kuidagi neid hankida.
Millist osa viimati nägid?

TV6 on üldse praeguse seisuga mu lemmikkanal (kui E4 välja jätta 8) )
Sama siin, kõige rohkem vaatangi TV6'e - Simpsonid ja SGA. :))
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 11. Aprill 2009, 20:45

3. hooaja viimast episoodi. :))
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 11. Aprill 2009, 22:17

Aah, "First Strike", vaatasin reedel. Oli parem, kui mäletasin. Märkasin muusikat, mis oli ka esimeses osas, kui Atlantis esimest korda veepinnale tõusis. Minu arust sobis väga hästi.

Üks asi, mis pidevalt pinda käib, on subtiitrid. Mõnikord on parem neid eirata. Näiteks veealune platvorm, mida tutvustati paar osa tagasi "Submersion"-is, kuulutati naftaplatvormiks, kuigi tegelikult põhines geotermilisel energial. Võib-olla pisiasi, kuid mind häirib. Ainus asi, mille segadusest aru saan, on ascension/ascended. Tõesti ei oska pakkuda ühtegi kindlat väljendit, mis sobiks. Seni on seriaalides olnud jumalikustama, eksistentsi järgmisele tasemele tõusma/jumalik olend, üles tõusnud, jne.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas kigents » 25. Aprill 2009, 16:36

Ma küsisin nende käest ammu ja öeldi, et 4 hooaeg näidatakse lõpuni. Aga 5 hooaega loodatakse näidata, kui saab.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Pixie » 26. Aprill 2009, 10:34

kigents kirjutas:Aga 5 hooaega loodatakse näidata, kui saab.
*fingers crossed* :))

Ega enam väga palju jäänud ei olegi, S4 jõuab poole peale ja lõpp hakkab lähenema. "Quarantine", "Trio", "Midway", "The Last Man" - here I come. :irw:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas kigents » 26. Aprill 2009, 23:42

No ega jh kõige huvitavamal ajal ka veel :P
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika