Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas rauls » 25. Märts 2009, 23:53

Jolt kirjutas:Rauls, sa vist ei salli üleüldse ulmet ja iga veidi kõrgema fantaasialennuga kulgev lugu on ka out? Ning kõik lapsik, või pigem lapsepõlvega seotu, on automaatselt lihtne ja igav?

Ulme üldjuhul ei tõmba jah. Mõni erand ikka on, mis meeldib (nt "The Green Mile" või "The Butterfly Effect"). Lapsikud kogupere filmid ei paku midagi.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Märts 2009, 23:56

Kuidas see film saab kellelegi mitte meeldida?
Pilt
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 25. Märts 2009, 23:58

hau kirjutas:Kuidas see film saab kellelegi mitte meeldida?

Tegelt enne ei saa midagi öelda, kui film nähtud. Ma ju räägin ainult eelarvamusest.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 26. Märts 2009, 00:05

Ma mäletan neid pilte raamatust, kus see poiss oma karvases kostüümis oli ja ta tuba hakkas muunduma metsikuks looduseks või midagi taolist. Miskipärast need illutratsioonid olid mulle hirmutavad. Olin siis vist mingi 5-8 aastane.

Tundub, et film tuleb tore fantaasialend. Eriti need karvased tüübid :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 26. Märts 2009, 00:20

raulil on sisemine laps kuhugi kaduma läinud :( Mis minu jaoks nii eriliseks teeb on päris kostüümid ja nad näevad kõik nii nunnud välja. CGI'd on kasutatud ainult nägude puhul ja õnneks ei riiva üldse silma.

The creatures are being portrayed by actors in 6-8 foot tall costumes, with some additional animatronics, and computer-generated faces. The costumes were created by The Jim Henson Company, who were responsible for the Muppets and Labyrinth creatures.

It has been said that actors in the monster costumes would wear the head for no more than half an hour at a time, after which they would have 10-15 minute breaks in front of an air conditioner. Stunt performers would remain fully suited for hours at a time, without air conditioning.

Raamatut pole isiklikult käes hoidnud, aga piltide järgi seal tõesti midagi suurt lugeda pole. Mul on tohutult usku Jonze'sse, et ta mõtles kindlasti mõnusa loo välja. Muide Lasseter'i üks esimesi katsetusi arvuti animatsiooniga oli just selle raamatu põhjal. Aasta oli siis 1983! http://www.youtube.com/watch?v=LvIDRoO8KnM
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Jolt » 26. Märts 2009, 00:29

Mul pole ka midagi selle vastu, et kõik sama asja ei usu. Enamus mu lemmik kaasfoorumlasi ei jaga valdava osa ajast mu arvamust, kui me kõik teineteisele takka kiidaks oleks päris igav ka-ka-kaaa-kanakoor ju. Arutleda ja vaielda, mulle siiski meeldib.

Ulme on muidugi maitse asi ja mu enda ning üleüldise filmigeek'de SCI-FI armastuse tõttu on alati veidi hämmastav, kuivõrd vähesed kaasfoorumlased seda jagavat paistavad.

Lastefilmidega on aga endal nii, et kui tegu on mingi PIXARI, Miyazaki või võrdväärse kvaliteediga kraamiga, siis vaatan ise alati heal meelel. See, et fookus on lastel ei hirmuta põrmugi, enamus sellistest filmidest pakub miskit igale eagrupile. Ja kelles pole piisavalt "last", et ta ei suuda sarnaseid asju nautida, siis vaesed teie :( . Sest et... suur osa lastele suunatud meelelahutusest rõhub tõesti rohkem erksatele värvidele ja mitte kvaliteedile ning too ei tõmba mindki. See aga ei ütle veel automaatselt miskit kõigi lastefilmide kohta.
Kui vahest satub ette midagi sellist, mis tungib palju sügavamale ja tuletab mulle meelde tunde, kuidas oli laps olla - võibolla isegi heites sealjuures valgust mõnele asjale, mis lapsepõlves müstilisena näis -, siis kõik sarnane on igati teretulnud.
Ei tea kuidas teistega on, aga ise loodan küll kunagi isaks saada. Siis oleks päris muhe, kui suudaksin oma lastega veidi samastuda ja neid mõista ka. Kui nad on lihtsalt vahend oma lapsepõlve puuduste rehabiliteerimiseks on päris nukker lugu.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 26. Märts 2009, 00:32

Jolt kirjutas:Ei tea kuidas teistega on, aga ise loodan küll kunagi isaks saada. Siis oleks päris muhe, kui suudaksin oma lastega veidi samastuda ja neid mõista ka. Kui nad on lihtsalt vahend oma lapsepõlve puuduste rehabiliteerimiseks on päris nukker lugu.

Täpselt sama mõte käis läbi. Ootan juba seda päeva, millal oma lapse või lastega Wild Things'i koos vaadata.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Trash » 26. Märts 2009, 00:54

Soprano kirjutas:Ootan juba seda päeva, millal oma lapse või lastega Wild Things'i koos vaadata.

Erootikast pole asja, kuid arvan, et kogu püandi mõistmine võin neil enne 13-ndat eluaastat puudulikuks jääda.

Wild Things
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 26. Märts 2009, 00:58

Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 26. Märts 2009, 00:58

hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 26. Märts 2009, 09:23

Tänu Soprano postitatud illustratsioonile meenus mulle raamat, olen ilmselt väiksena lehitsenud kunagi. Jolt'iga olen nõus, ükski inimene ei tohiks unustada oma sisemist last ja selle all ma ei mõtle loomulikult lapselikku rahulolematust ja lühikest tähelepanuvõimet. Täiskasvanuks sirgudes võtame endale kanda lugematuid rolle, mis lämmatavad meid ja meie suhteid. Pixari ja eelkõige Miyazaki filmid tuletavad meelde, mis on elu juures oluline ja seda teevad kindlasti ka teatud hulk filme, on nad siis lastele suunatud või mitte.

Trailer meeldis ja filmi ootan.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 26. Märts 2009, 17:31

Huvitaval kombel on see raamat minu lapsepõlvest kaarega mööda kõndinud ja ausalt öeldes polnud kuulnud kummastki. Aga treiler oli paljutõotav ja need tegelinskid meeldisid väga. Jään ootama nagu teisedki.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 27. Märts 2009, 15:43

Too film "Wild Things", mille postri Soprano postitas, on küll the shit.
"Where The Wild Things Are" raamatut pole lugend, aga trailer on kõva igatahes.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 27. Märts 2009, 19:23

Pilt

Soengud jätkuvad :P
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Gang-pae » 27. Märts 2009, 19:27

Cage viimaste aastat filmid on ikka nii halvad olnud, et ma olen selle mehe juba maha kandnud.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline