Mul pole ka midagi selle vastu, et kõik sama asja ei usu. Enamus mu lemmik kaasfoorumlasi ei jaga valdava osa ajast mu arvamust, kui me kõik teineteisele takka kiidaks oleks päris igav ka-ka-kaaa-kanakoor ju. Arutleda ja vaielda, mulle siiski meeldib.
Ulme on muidugi maitse asi ja mu enda ning üleüldise filmigeek'de SCI-FI armastuse tõttu on alati veidi hämmastav, kuivõrd vähesed kaasfoorumlased seda jagavat paistavad.
Lastefilmidega on aga endal nii, et kui tegu on mingi PIXARI, Miyazaki või võrdväärse kvaliteediga kraamiga, siis vaatan ise alati heal meelel. See, et fookus on lastel ei hirmuta põrmugi, enamus sellistest filmidest pakub miskit igale eagrupile. Ja kelles pole piisavalt "last", et ta ei suuda sarnaseid asju nautida, siis vaesed teie

. Sest et... suur osa lastele suunatud meelelahutusest rõhub tõesti rohkem erksatele värvidele ja mitte kvaliteedile ning too ei tõmba mindki. See aga ei ütle veel automaatselt miskit kõigi lastefilmide kohta.
Kui vahest satub ette midagi sellist, mis tungib palju sügavamale ja tuletab mulle meelde tunde, kuidas oli laps olla - võibolla isegi heites sealjuures valgust mõnele asjale, mis lapsepõlves müstilisena näis -, siis kõik sarnane on igati teretulnud.
Ei tea kuidas teistega on, aga ise loodan küll kunagi isaks saada. Siis oleks päris muhe, kui suudaksin oma lastega veidi samastuda ja neid mõista ka. Kui nad on lihtsalt vahend oma lapsepõlve puuduste rehabiliteerimiseks on päris nukker lugu.