Moderaator: Meeskond
Edvard kirjutas:Ma räägin ka pidevalt iseendaga, aga millegipärast ainult inglise keeles.
AvP_75 kirjutas:Hehe, minuga on sama lugu. Enamasti inglise keeles.
LadyBug kirjutas:Kusjuures ma harrastan ka omaette rääkimist...ja millegi pärast juhtub see tavaliselt inglis keeles.
-sander- kirjutas:Räägin enda ette inglise keeles.
Rain93 kirjutas:Edvard kirjutas:Ma räägin ka pidevalt iseendaga, aga millegipärast ainult inglise keeles.AvP_75 kirjutas:Hehe, minuga on sama lugu. Enamasti inglise keeles.LadyBug kirjutas:Kusjuures ma harrastan ka omaette rääkimist...ja millegi pärast juhtub see tavaliselt inglis keeles.-sander- kirjutas:Räägin enda ette inglise keeles.
Kusjuures ma ka räägin pidevalt enda ette inglise keeles, ei tea miks.... Aga vähemalt pole ma ainuke.
Pikku My kirjutas:Kui ma poest väljudes rahakoti käekotti panen katsun pärast läbi koti mitu korda kas see ikka on seal.
Weirdo kirjutas:Mis on teie kiiksud, veidrused või kuidas iganes neid nimetada?Mis pole eriti tavaline.
mulle meeldivad loomad rohkem kui inimesed (lihtsalt kui isiksused, ma ei ole mingi zoofiil),
AvP_75
Ma räägin iseendaga.
Ralf
Telekat vaadates kommenteerin ma filmi oma laelambile ja räägin niisama ka iseendaga.
Kiiks ka see, et närin huule sisekülgedel olevat nahka ja nahka sõrmeküünte ümber.
CM-Girl kirjutas:Loomadel on ju palju positiivseid omadusi mis inimestel puuduvad tglt kui aus ju olla.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist