Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Half Baked, mis tuli just ühes foorumi müügikuulutuses jutuks. Harold & Kumar eelkäija. Endiselt oli muhe see kohting 8 dollariga ja loomulikult guy on the couch - Steven Wright isiklikult. Erinevad cameod üldse rokkisid. Polnudki vist enne algusest lõpuni näinud.
Hülss kirjutas:Jon Stewart oli ka hea selles.
Soprano kirjutas:Hülss kirjutas:Jon Stewart oli ka hea selles.
mhmh tema cameo oli kõige ässam:
Did you ever see the back of a $20 bill... on weed?
Oh, there's some weird shit in there, man! There's a dude sittin' in the bushes. Does he have a gun?
Hülss kirjutas:Ise vaatasin The Day The Earth Stood Still, mis ei pakkunud mingisuguseid üllatusi, sest trailer võttis terve filmi kenasti kokku. Keanu Reeves sobis oma rolli ideaalselt, kuna mees ei ole võimeline väljendama eriliselt sügavaid emotsioone ega tundeid.
Soprano kirjutas:Teist korda lõpuks ja jääb max hindele, kuigi esimene kord oli mõju suurem, sest oli esmatutvus Supertramp'ga. Eddie Vedder'i soundtracki armusin pärast esimest vaatamist, mida olen terve aasta kuulanud. 2007 #2 film minu jaoks.
Soprano kirjutas:Teist korda lõpuks ja jääb max hindele, kuigi esimene kord oli mõju suurem, sest oli esmatutvus Supertramp'ga. Eddie Vedder'i soundtracki armusin pärast esimest vaatamist, mida olen terve aasta kuulanud. 2007 #2 film minu jaoks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist