Walk the Line
8/10
Keegi küsis enne, et kuidas "The International" oli. Mulle isiklikult meeldis, lugu oli põnev, kuid lõpp jõudis liiga vara kätte. 7/10 sellele.
Moderaator: Meeskond
AvP_75 kirjutas:Walk the Line
8/10
Keegi küsis enne, et kuidas "The International" oli. Mulle isiklikult meeldis, lugu oli põnev, kuid lõpp jõudis liiga vara kätte. 7/10 sellele.
Hülss kirjutas:Dark Water
Üks väheseid USA remake'e Aasia õudukatest, mis mulle otseselt meeldib. IMDB hinnang on pisut madalavõitu, aga see ei tähenda muidugi, et filmil oma puudujääke ei esineks. Küll aga paneb minu silmis Dark Water ära päris suurele hulgale USA remak'idele, mis enne ja ka pärast teda välja tulnud.
Gang-pae kirjutas:Soprano kirjutas:Oldboy ikka uuesti.
Järgmisena I'm a Cyborg, But That's OK - järjekordne Chan-wook Park film.
Ja siis JSA?
Gang-pae kirjutas:Konfliktist Põhja ja Lõuna-Korea piiril (DMZ), kus mõlemad osapooled üritavad süü teise kaela veeretada ja annavad oma versiooni juhtumist, mis vaatajani tuuakse ja meie peame arvama, mis on neist õige ja mis tegelikult juhtus.
Hea põnevus thriller. Korealastele rohkem hingelähedasem kui meile, aga siiski saab selle temaatikaga võrdlusi tuua Eesti ja Vene suhtest. Sellest saaks täitsa hea Eesti- Vene versiooni teha. USA juba teeb ja sündmustik toimub USA - Mehhiko piiril.
Omal ajal tõi film kaasa päris palju rahutusi ja isegi filmikompanii (vist?) aknad visati sisse ja anti teada, mis nad ühtsest Koreast arvavad - vist mitte eriti hästi.
Korea üks parima lavastaja ja parimad näitlejad - sellega ei saa valesti minna.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist