Heh, vouchin ka Kubricku Kosmoseodüsseia eest. Landmark!
Ning, Ralf, sulle vist väga meeldib väljend "rohkem kui rubla eest". Näinud päris mitmes kohas sind seda kasutamas. Kõbus väljend teine ja Eve oli kobe tükk.
Moderaator: Meeskond
Will Turner kirjutas:-Star Wars
- Red Planet
-Armageddon
-Apollo 13
d4ncestyle kirjutas:kirjutasin ju et mitte sw pakkuda, aga ei loeta pealkirjast edasi
d4ncestyle kirjutas:(ps! Star Trek jääb välja see on liiga jabur.)
Ralf kirjutas:Eks paljudel inimestel ole see kinnisidee, et kui on arvutiga või pliiatsitega valmis tehtud, siis on ka jura, aga nii palju kui mulle endalegi Pixari töö ei meeldi on minu arust "WALL-E" nende teine halvim saavutus. Olnuks see film lõpuni olnud tõeliselt siiras tummfilm nagu esimese 20 minuti jooksul, olnuks film ka mu südame võitnud, kohe kui need rasvarullid blokkima tulid, läks tuju nulli.
"2001: A Space Odyssey" see-eest kohustuslik, ja eerik, sul ei ole õigust enda arvamust teistele nõnda peale suruda. Kui midagi tarka lausuda pole, püsi vakka ja mine pane EVE peale pihku.
"Solaris" oli visuaalselt korralik ja julgen isegi soovitada, aga kuidas mul sai ununeda "Donnie Darko". Kosmost ei saa, aga universumit jagub rohkem kui rubla eest.
Soprano kirjutas:d4ncestyle kirjutas:kirjutasin ju et mitte sw pakkuda, aga ei loeta pealkirjast edasid4ncestyle kirjutas:(ps! Star Trek jääb välja see on liiga jabur.)
DaydreamDiamond kirjutas:d4ncestyle kirjutas:
wall-e on joonikas see jura.. vist ega vaadanud pole ::)
sorry for OT aga: kuidas sa saad hinnata sellist filmi (siinkohal animatsiooni), mida sa ise pole näinudki?!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist