Coffee and Cigarettes. Tõsiselt tsill film. Oskab veel keegi sellist segmentideks tükeldatud filmi soovitada? Pikemat aega on mul plaanis juba "Paris, je t'aime" vaatamine muidu.
Aga kohvist ja sigarettidest tuleb blogikirjutis.
Moderaator: Meeskond
Jolt kirjutas:See oli PÖFFil ka, nii et mõned on. Blogideski (või vähemalt ühes) sellest juba kirjutatud. Ise kahjuks näinute hulka ei kuulu, aga lähen millalgi varsti.
Mul tekkis lihtsalt selline paralleel, et jänkide maffiafilmid on ka (välis)itaallastelt, (välis)itaallastest.
L-Korea ja Hong-Kongi maffiafilmid on kõva kraam. Ja Euroopas tehtust peaks Punisheri triloogia samuti ülimalt hea olema. Kui rikkaks saan, siis tellin ja vaatan.
hau kirjutas:Jolt kirjutas:See oli PÖFFil ka, nii et mõned on. Blogideski (või vähemalt ühes) sellest juba kirjutatud. Ise kahjuks näinute hulka ei kuulu, aga lähen millalgi varsti.
Mul tekkis lihtsalt selline paralleel, et jänkide maffiafilmid on ka (välis)itaallastelt, (välis)itaallastest.
L-Korea ja Hong-Kongi maffiafilmid on kõva kraam. Ja Euroopas tehtust peaks Punisheri triloogia samuti ülimalt hea olema. Kui rikkaks saan, siis tellin ja vaatan.
Gomorra on hea ja Pusher* on hea.
*mitte Punisher
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline