Rohkem Tony Scotti pärusmaa, aga normaalne ajaviide sellegipoolest. Kuigi teema on akuutne, pole sellise filmi vastu hetkel nõudlust, mida demonstreeris ebaedu nii Põhja Ameerikas kui mujal. Iraagi sõda veel käib, terrorirünnakud Euroopas on liiga värskelt meeles - olgu siin head näitlejad ja hea režissöör, inimesed ei soovi kogu teemast midagi kuulda. DiCaprio on
solid, Crowe on muhe, Ridley on endiselt järjekindel, kuid siin pigem tavaline. Sellised filmid mulle iseenesest meeldivad, nagu Rendition ja The Kingdom, mis on värskemad näited. Mis motiividel soovis Ridley Scott antud teemat lahata, ei oska öelda, võibolla temapoolne protest USA välispoliitika suunas. Tegelastest niipalju, et Aisha on küll sümpaatne ja teda mängiv näitlejanna ilus vaatepilt, aga
love interest subplot on ainult täiteks ja mis kõige hullem, teeb filmist veelgi ettearvatavama. Heaks kontrastiks on näiteks Spy Game, kus sama teema on tunduvalt kesksem ja lahutamatu osa tervest loost. Ed Hoffman on samuti mõnus tegelane, tema hands-free pendeldamine isa kohustuste ja maailmapäästmis missioonide vahel oli päris vaimukas. Kõige lõpuks on siin Mark Strong, kes iga filmiga suudab üllatada. Temalt on häid rolle oodata ka tulevikus. Mainimata ei saa jätta muidugi DiCaprio tegelast, kes on piisavalt meeltlahutav, et filmil lasta end kaasa vedada. Näitlejana on ta minu jaoks viimaks üles soenenud, tuleb tunnistada, et poisist on lõpuks saanud mees. Filmid nagu Blood Diamond ja Body of Lies sobivad talle hästi. Väga palju filmile ette ei heidaks, sest üldiselt on nauditav vaatamine, korralikud rollisooritused ja piisavalt põnev. Paraku pole siin midagi, mis otseselt seelikut kergitaks. Kahju, et nii ettearvatav ja mageda lõpulahendusega, mis seejuures kahtlemata positiivse resultaadiga. Body Of Lies jääb minu jaoks alla näiteks Blood Diamond'ile, Man On Fire'ile ja ka Spy Games'ile. Rendition'i ja The Kingdomi'iga suht samal tasemel. Ridley Scott jäägu parem oma liistude juurde, see siin on venna pärusmaa. Hea mõte oleks helistada Sigourney Weaver'ile ning Alien 5 ette valmistada, kui mees tõesti vaheldust ihkab.
Jään ootama Nottingham'i.