Filmimöla

Ainus eestikeelne selles nimekirjas. Ei vaja vist pikemat tutvustamist.
The /Filmcast

Mulle tähtsuselt teine podcast. Sattusin eelmisel suvel pooljuhuslikult kuulama nende TDK osa, mille külaliseks oli Kevin Smith. Nüüdseks olen kõik läbi kuulanud sealhulgas nende eelkäija The Watchers (20 osa). Soovitan!
SModcast

Kevin Smith ja tema ihuprodutsent Scott Mosier on tänavu veebruariks tegutsenud 2 aastat. Olen kuulamisega veel suhteliselt alguses (8 osa), kuid julgen sellegipoolest soovitada eriti Smith'i õhtupoolikute austajatele. Sellel mehel jätkub huvitavaid lugusid!
--------------------------
Järgnevatega puudub mul pikem kuulamiskogemus, kuid podcasti maailmas tuntud tegijad.
Scene Unseen

Neil on huvitav formaat, et üks on filmi näinud ja teine mitte. Teise arvamus filmist põhineb siis treileritel jms. Valisin esimeseks kuulamiseks ühe random episoodi ("Blindness") ja külaliseks oli juba eespool mainitud Kevin Smith koos Seth Rogen'ga!
Film Junk

The Film Junk Podcast is one of the longest running movie-related podcasts on the web.
Filmspotting

Movie reviews, interviews and top 5 lists with Adam Kempenaar and Matty Robinson
------------------------
Tahan siinkohal mainida veel teemaväliselt Rahva Oma Kaitse, mida olen kuulanud nii kaua kui mäletan. Mart Juur ja Andrus Kivirähk - möla omas parimas kastmes.
Eetriaeg: teisipäeviti 20:00-21:00 R2's.
Lõpetuseks jätan õhku ühe küsimuse:
Millal tuleb Filmiveebi podcast?