1. Laupäeval ostsin
''Karl Madise - Kullafondi'', mul on paar nädalat olnud Karl Madise huvi, see tekkis laulust
''Tuhala Nõiakaevu Loits'' (minu lemmiklaul hetkel), selles laulus on Karl Madis üks lemmikuid lauljaid, veel meeldisid Birgit Varjun ja räppar nime ei tea, aga mitte Henri Kõrvits alias Genka.
Head laulud on plaadil, kuigi esimene CD meeldib rohkem, kus on Karl Madise uuemad laulud. Pean tunnistama, mulle ei meeldi eesti keelne versioon Elton Johni laulust
''Sorry seems to be the hardest word'', mis eesti keeles on
''Varem või hiljem''. Üldiselt mulle üldse see laul eriti ei meeldi, aga inglise keelne versioon meeldib rohkem, eriti Blue esituses. Selle laulu peale sattusin esimest korda kui vaatasin ''Aliase'' muusikavideot Jacki ja Irina kohta.
Ma ei ole nii põhjalikult CD kuulanud, et suudaks kõiki 60 laulu nimega kokku viia, kuid kuna olen 1st CD kõige rohkem kuulanud, siis lemmikud on:
''Olen vang su käes'', eriti
''Sügis'' ja
''Volare''. Laul
''Sõltuvus'' koos Genkaga on ka üks lemmikuid Karl Madise laule, aga seda ''Kullafondis'' ei ole.
2. Teisipäeval ostsin Rein Rannap -
''Hingelinnud'', suhteliselt sarnane muusika kui Rein Rannapi eelmises albumis
''Ilus maa'', veidige hakkab selline sünge muusika ära tüütama, Rein Rannap võiks vahelduseks mõned Ruja aegsete laulude moodi laulud kirjutada. Ei saa öelda, et ''Hingelinnud'' halb muusika on, aga siiski tunduvalt igavam kui ''Ilus maa''.