Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

#019 - 23.01.2009 - "Bolt [3D]" (2008) - 7/10
Esimene 3D kino elamus oli päris huvitav. Vajab veidi harjumist ning üritan aasta jooksul võimalikult palju häid 3D filme vaatamas käia, et "Avatariks" oleks aju piisavalt treenitud :). Lõpp oli küll puhas klišee, kuid film ise oli kokkuvõttes hea.
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by null »

rocknrolla. üsna hea, aga mitte nii hea, kui suitsev kaheraudne ja snatch
so what
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

10 Things I Hate About You
Midagi mida otsustasin siis Heath Ledgeri auks vaadata. Olin kunagi varem ka seda televiisori vahendusel vaadanud. Küll aga mitte täispikkuses ja eriti ei mäletanud filmitegevusest midagi. Mis muud ikka. Tore film mu arust. Omasuguste romantiliste komöödiate hulgast mu lemmik kindlasti.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

#020 - 23.01.2009 - "Slumdog Millionaire" (2008) - 9/10
Jah, tegemist on küll nelja Kuldgloobuse võitjaga ning äsja kümme Oscari nominatsiooni saanud filmiga, kuid oli isegi parem, kui oskasin oodata. Hea töö, härra Boyle!
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

The Shawshank Redemption
Kurat, oli siis nägemata kuni praeguseni. Ja poleks elu sees osanud arvata, et Robbins nii kuradi tõsiselt ka näidelda suudab. Kogu aeg mõtlesin, et Robbinsil kõik filmid sellised Nothing to Lose'ile sarnased nali-nalja-otsas filmid. Freeman oli ka muidugi tasemel.

Ma ei tea, kas see film nüüd nii hea on, et IMDb's esimesel kohal olla, kuid kõrget kohta on see väärt kindlasti. Kui hinnata siis 9/10. Kõik, kes siiani vaadanud pole, siis tehke seda.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

#021 - 24.01.2009 - "Soovide puu" (2008) - 5/10
Päris imelik film. Midagi konkreetselt kiita ega laita polegi. Tegelaskujud olid päris kummalised ja süžee oli kohati ehk tõesti liiga pealiskaudne.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

lulzzz wrote: Kogu aeg mõtlesin, et Robbinsil kõik filmid sellised Nothing to Lose'ile sarnased nali-nalja-otsas filmid. Freeman oli ka muidugi tasemel.

Ilmsel(gel)t pole sa siis ka Mystic Riverit näinud.
ImageImageImage
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

lulzzz wrote:The Shawshank Redemption
Kurat, oli siis nägemata kuni praeguseni. Ja poleks elu sees osanud arvata, et Robbins nii kuradi tõsiselt ka näidelda suudab. Kogu aeg mõtlesin, et Robbinsil kõik filmid sellised Nothing to Lose'ile sarnased nali-nalja-otsas filmid. Freeman oli ka muidugi tasemel.

Ma ei tea, kas see film nüüd nii hea on, et IMDb's esimesel kohal olla, kuid kõrget kohta on see väärt kindlasti. Kui hinnata siis 9/10. Kõik, kes siiani vaadanud pole, siis tehke seda.

Jah see väärib seda esikohta. Üks väheseid filme, millele saan igasuguse mõtlemiseta 10/10'st panna.
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Tekon kinkurîto - mitte ainult anime fännidele.
http://www.youtube.com/watch?v=IWOCf1wNlk0
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Casshern - eye-candy. Kõvasti parem kui esimest korda vaadates ja see oli vist üle 3 aasta tagasi. Siis ma ei teadnud pooli pudru nõusigi. Inimene näeb teatavasti üksnes seda, mida ta teab.

Image
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Gang-pae, kas sa vaatad ainult Aasia filme? Siuke mulje on küll jäänud. Ma ei taha öelda, et selles midagi halba oleks, aga mis siis näiteks Euroopa filmidel viga on?
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Marie Antoinette
Kostüümifilmina hea - riided ja olustik oli päris hästi loodud, iseasi aga, kuivõrd nad reaalsusega kokku lähevad; selles osas ei tunne ajalugu nii hästi. Aga üldiselt oli film, nach meiner Meinung, natuke lahja - ajalooõpikutest on Marie Antoinette jätnud teise mulje.
Mis jäi kõrva oli muusikavalik. Olin lugenud, et Coppola kasutas tänapäevast muusikat; esimesed taustalood olidki mõnusalt indie'likud. Kokkuvõttes hakkas aga vastukarva see sigrimigri, mis lõpuks soundtrack'iks kujunes - muusikavalik oleks võinud olla siis kas ainult popmuusika või klassika.
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

rauls wrote:Gang-pae, kas sa vaatad ainult Aasia filme? Siuke mulje on küll jäänud. Ma ei taha öelda, et selles midagi halba oleks, aga mis siis näiteks Euroopa filmidel viga on?

Ülekaalus on tõesti Ida-Aasia moderne kino. Vahel mõni Euroopa, Usa või Lõuna-Ameerika film lipsab sisse.
Põhjus on ju lihtne - meeldib.
Post Reply