Ma hakkasin alates 2007 aasta algusest üles kirjutama uusi filme, mida kinos vaatasin. 2008 aasta poole pealt mõtlesin kirja panna KÕIK filmid, mida vaatan - kaasaarvatud ülevaatamised; vanemad filmid, mis pole kinos; sarjad. Alguses planeerisin täiustatud listi käivitamisega oodata 2009 aasta alguseni, aga ei pidanud vastu ja hakkasin alates detsembrist kõike kirja panema (Nimi; valmimisaasta; žanr; vaatamise kuupäev; vaatamise viis; vaatamiskord; märksõna; hinnang).
Ma panen kirja umbes niimodi et järjekorra number - kuupäev - film ja siis märgin kas kordus või kinos vaadatud/või siis sel aastal pöffi omad märkisin eraldi.
Mina panen kirja ainult kinos nähtud filme ja seda juba 2006. aasta algusest peale. Arvud on iga aasta suurenunud. 2008. aastal sai ka 100 piir ületatud. Täpsemad kinokülastuste arvud aastate kaupa on olnud sellised: 2006 - 42 2007 - 73 2008 - 105.
2008. aasta viimaseks filmiks kinos jäi "Australia", aga üldse viimaseks "Forrest Gump".
2009 esimene film tuleb mul ilmselt soovide puu, kui midagi varem ei vaata. Mul oli möödund aasta saak 453 filmi, mis on kehvem kui üleeelmine aasta, aga eelmine aasta oli vähem aega filme vaadata kah, nii et väga paha polegi. Aasta algul mõtlesin küll, et ei viitsi eriti palju vaadata, aga jah, failed.
Tuvastasin huvi mõttes blogi erinevate siltide abil, et 2008 sai kokku vaadatud kuskil 290-300 filmi. Sinna hulka arvestasin ka 50 filmi, millest pole veel kirjutanud. Kinos käisin 59. korral, mille üle võin uhke olla Kõvasti rohkem, kui eelnevatel aastatel.
selle aasta esimeseks filmiks sai Salo ou les 120 Jours De Sodome(1975). üks tiirane rõlguste kummardaja meenutas keskerakonnas savikujukeste meisterdajat kuidot ja üks teine meenutas kallas siimu veidi.
Ma mõtlesin ka alustada seda filmipäevikut vms , aga ma tahaks teada kas te kirjutate neid ka mis te telekast näete, või ainult neid mis alla laete ja kinos nähtud?