Aga, mis asjad teie arust võiks Eestiski olla?
Moderaator: Meeskond
Cochrane kirjutas:Ãks hea koomiksipood oleks hea. Kölnis nägin ühte ja seal oli kõik riiulid, riiulipealsed ja -alused ning riiulitagused teadagi mis kirjandust täis topitud. Saksamaalt, USAst prantsusmaalt ja veel mõningaid valikuid. Veetsin seal tunde, aga eriti midagi osta ei saanud, kuna raha oli juba hoolega kulutatud, pealegi ei tahtnud ma kojureisiks eraldi veoautot tellida.
Cochrane kirjutas:40 aastat Amazing Spider-Man koomikseid 11. plaadil ja maksab 30 dollarit.
Cochrane kirjutas:Jah, selle poe saatusest olen ka kuulnud. Aga eks see ole ka mõistetav, ei leidu piisavalt rahvast, kes asja vastu huvi tunneks. Ega ma isegi teab kui palju sealt ei ostaks/osta jõuaks. Lisaks sellele olen juba harjunud koomikseid arvutikeraanilt lugema, raamatut ei kannataks aga koomiks sobib ideaalselt arvutisse. Sellest hoolimata võiks mõni eksemplar ka paberkujul olla. Muuseas: Amazing Spider-Man peaaegu heas korras osa maksab umbes 25 000 dollarit. Aga kes lihtsalt lugeda tahab ja midagi ametlikku soovib, sellele on vist ka järgmine ost päris hea :http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006Q7FEM/103-8229242-2421448?v=glance
Kes lingile ei viitsi vajutada: 40 aastat Amazing Spider-Man koomikseid 11. plaadil ja maksab 30 dollarit. Ilmselt pisut odavam variant. Oleks ma seda enne laadimist näinud... Tegelikult võik selliseid kogumikke rohkemgi olla. Seal on ainult Amazing Spider-Man sari, kuid tegevusliinid hakkasid millalgi kaheksakümnendatel väga tugevalt alguses kahe ja siis rohkemate ämblikmehe koomiksite vahel hüppama. Ja seega kui sul on ainult üks sari, pead sa mõnda lugu praktiliselt üle kolme koomiksi lugema. Kohati küllalkti tihedate tegevusliinide (Clone Saga, Maximum Carnage) puhul on toimuvat pisut raske sedasi jälgida.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline