Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 28. Detsember 2008, 15:08

Eelkõike ikka Beatrix wiggle-your-big-toe Kiddo. Kui tema polnud kick-ass, siis kes veel?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 28. Detsember 2008, 15:09

Aah ffs, miskipärast läksid mul billi killid täiesti meelest ära. Mõtlesin kogu ta loomingu peale peale nende kahe. Fuck!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cagefactor » 28. Detsember 2008, 15:21

O brothe, where art thou - 8/10 hea komöödia Cone'ite poolt
Lakeview terrace - 4/10 suht sama asi mida on nähtud 1000 korda.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Garli » 28. Detsember 2008, 17:18

The Dark Knight
Jei, ma kaotasin oma TDK-süütuse. Haigelt hea oli. Siin foorumis on nagunii seda filmi juba igas elemendis taevani kiidetud ja ma ei hakka teiste sõnu kordama. Super.

10/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 28. Detsember 2008, 18:43

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 28. Detsember 2008, 18:58

Braveheart 10/10
Olen näinud seda Gibsoni meistriteost nii mitu korda aga aina paremaks läheb. Pole lihtsalt sõnu. Üks on: FREEEEEDOM!!!! :'(
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 28. Detsember 2008, 20:38

Open Season (2006) - kesine süžee, palju jalaga-perse-sitanalju, animatsiooni poole pealt oli korralik. 4/10

Open Season 2 (2008) - sitt ja labane stsenaarium, palju viletsat kopeerimist heade animatsioonide pealt, uued tegelased olid välimuselt täiesti detailivabad ja siledad. 2/10
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 29. Detsember 2008, 01:29

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 29. Detsember 2008, 11:04

Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 29. Detsember 2008, 14:48

LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 29. Detsember 2008, 17:05

In Bruges
Täitsa positiivsed muljed. Head tegelased, huvitav stoori, ilusas kohas filmitud. Ma olen vähe selle aasta filme näinud, aga see on üks parimaid kindlasti. 7/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 29. Detsember 2008, 21:05

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 30. Detsember 2008, 01:10

Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
+ mu guilty pleasure.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 30. Detsember 2008, 10:40

Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation!
IMDb põhjal pole väga paljud inimesed seda dokki veel vaadanud, mis on imelik. Aintitcool'i lugejaskond on ju päris suur ning igaüks, kes nägi suvel seda trailerit, peaks filmi peale tormi jooksma. Tõesti üks aasta parimaid dokumentaale, nagu Edgar Wrightki kiidab. Kogu film on umbes sama kreisi tempoga nagu trailer. Intervjuud on pikkade mõttepausideta, käib pidev ühelt inimeselt järgmisele põrkamine ja see sobib täiega sellise temaatika juurde. Lisaks on vahele lõigatud uskumatult cool'i exploitation kulda. Ei väida, et tahaks enamust neist filmidest näha - mul on enne lihtsalt liiga palju kõiksugust klassikat vaja läbitöötada (kuigi mõningaid ideid sain küll) - aga mingi extended mixtape kurikuulsamatest stseenidest oleks tõeliselt 5+ vaatamine. Lisaks on vahele valatud kõiksugust lahedat graafikat ja üleminekud on tõeliselt valutud, kogu film voolab väga mõnusalt.

Kellel pole väga head aimu, mida exploitation cinema endast kujutab, siis sellest dokist saab piisavalt head baasteadmised - Austraalia eripäraga ofmuidugi. Käiakse läbi peamised žanrid, nende tekkimise tagamaad ja muutumine aja jooksul. Mõju filmitööstusele, siis ja nüüd. Mõned lood filmiplatsilt on isegi veel uskumatumad kui teatud exploitatinite premise'd, stranger than fiction indeed. Väga cool vaatamine ja igale filmisõbrale poolkohustuslik!

Standard Operating Procedure
Peab üles tunnistama, et kuigi Errol Morrise nimi on mulle ammugi tuttav, on Standard Operating Procedure esimene tema dokkidest, mida mul vaadata õnnestus. Peale S.O.P'i nägemist tahan kindlalt tema loominguga veel tutvuda.

Film ise räägib Abu Ghraib'i vanglapinnamistest. Usun, et suhteliselt kõik on neid kurikuulsaid pilte näinud - just nendele film keskendubki - ja teavad sellest skandaalist vähemalt midagi. Errol Morris nähtavasti huvitub küllaltki sügavalt fotograafiast ja seetõttu tahtis ta teada, mis on lood nende piltide taga. Tuua juurde veidi konteksti, mõtestada lahti näoilmed, poosid, küsida hinnanguid vanglavalvuritelt endilt.
Temaatika ise pole midagi väga huvitavat, mingi suvaline BBC dokk oleks ilmselt informatiivsemgi olla. Küll aga poleks see emotsionaalselt niivõrd kaasahaarav ja kindlasti poleks see sedavõrd ilus. Kõik taaslavastused, enamasti kergelt aegluubis, olid superkenad silmakommid. Sama kehtib kõiksuguse graafika kohta, mis on filmi sissepunutud. Danny Elfman'i muusika sobib samuti ülihästi. Ilusaim dokk, mida mina siiani näinud. Selline täielik vastuolu, üliilus pilt ja tõsikole sisu, töötavad väga hästi.

TED's on väga hea kuulamine selle kohta, kuidas selline asi võis võimalikuks saada. Oma nappide sõjaväekogemuste põhjal võin öelda, et see on üliloogiline seletus.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 30. Detsember 2008, 17:05

Resident Evil: Degeneration(2008)
Suht ammu vaatasin, aga mainin ära. Väga hea 3D multikas. Zombiesid oleks võinud rohkem näidata.
10/10
Max Payne(2008)
Nii ja naa, sisu oli hea, märulit oli!
8/10
First Sunday(2008)
Ice Cube'i järjekordne film. Nalja sai päris hästi, sisu meeldis väga. Ghetto filmid on alati meeldinud :P !
10/10
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist