Oktoberfest muutus Weihnachtsfestiks?Ralf kirjutasCOLONkesonpurjsus kesonpurjus häid jõulu filmiveeb
polarkespressvõib putsi käia tom hansk ja robrert zemsckis ahah
Häid jõule!
ModeraatorCOLON Meeskond
Iroonia. Liiga imal minu maitsele.
LOL! mr black on minuga ühel nõul... tembeldas selle halvimaks jõulufilmiks.
btw nõustun ka tema esikohaga.
LOL! mr black on minuga ühel nõul... tembeldas selle halvimaks jõulufilmiks.
btw nõustun ka tema esikohaga.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Miks üksi? Perega jõin.Forza kirjutasCOLONEga vahetusõpilasel seal üksi kodus midagi targemat teha pole..
"Jingle All the Way" on nii halb et seda on lihtsalt võimatu vihata. Kohe mõnuga naudin alati kui telekast jookseb. PUT THAT COOKIE DAOWN! NAOW!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Sooviks su vanematega juttu ajada, kui sa pere all ka vanemaid silmas pidasid.Ralf kirjutasCOLONMiks üksi? Perega jõin.
Isa pakub minu väiksele vennale õlut viimased poolteist aastat ja vaatamata sellele, et ta just hiljuti sai 18, pole see minu jaoks normaalne. Samas lendas ta moraalitunnetus aknast välja, kui emast ära lahutas, nii et ei üllata. Pakub ka tema sõpradele ja selleks ei pea olema tingimata sünnipäev või Jõulud.
Kui ma oleks hakanud 17-18 aastaselt kodus õlut jooma, siis ma oleks mõnusad triibud perse peale saanud.
Saksamaa seadused on üldse naeruväärsed. Peaasi, et noored vägivaldseid videomänge ei mängiks, alkoholi võib kaanida küll.eerik kirjutasCOLONSaksamaal võib ju õlle juba 16-aastaselt jooma hakata.
Ma hakkasin seltskondlikult jooma 15 aastaselt, aga see pole hetkel point. Ma annaks isiklikult kere peale kui ma näeks oma 16 aastast last kodus joomas. 16 aastasel ei ole vaja juua alkohoolseid jooke.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kodus päris-perega pole harjunud jooma küll ja ega kunagi ei pakuta ka. Aeg-ajalt ilmutan soovi klaasi veini järele ja saan selle, kuid suuremat joomat isa-ema seltsis küll ei toimu. Saksamaal käib tinutamine nädalavahetuse juurde ja kuna jõuluõhtu oli siis ütles "kasupere", et täna on küll õhtu mil võin end täis juua. 
(Pean igatahes su meelestatusest lugu ja juhtub harva kui purjutan, sotsiaalne ma küll pole)
(Pean igatahes su meelestatusest lugu ja juhtub harva kui purjutan, sotsiaalne ma küll pole)
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora