Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas IlseV » 21. Detsember 2008, 01:21

Cashback
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 22. Detsember 2008, 01:25

One Flew Over the Cuckoo's Nest - 8,5/10.

Tõeliselt hea film. Nicholson särab. Pole ime, et oscari võitis. Danny DeVitol oli väga lahe roll. Polegi teda nii noorena ennem näinud filmis.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 22. Detsember 2008, 05:24

Hamlet 2 - Läks väga hästi peale. 8/10

Bangkok Dangerous - 7/10.. kills the time.. Cage pärast sai vaadatud.

PS! Danny DeVito pole küll suurt vananenud peale Cuckoo's Nest'i.
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Hülss » 22. Detsember 2008, 10:00

Mina vaatasin sellist eestimaist filmi nagu Mina Olin Siin.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cagefactor » 22. Detsember 2008, 16:58

V fo Vandetta - meenus kohe Equilibrium, suht sama mõte ? või mis ?
8/10

Neljad jõulud - 5/10 kekspärane film, naerda sai.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 22. Detsember 2008, 17:01

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 22. Detsember 2008, 17:29

Tell No One

Tegu on väga hea thrilleriga, potentsiaalselt parimaga, mida ma sellel aastal üldse näinud olen (kuigi, ega ma suurt ei suuda meenutada ühtegi head põnevikku sellest aastast või ka üldse ühtegi stiilipuhast thrillerit - see ilmselt on omaette kõnekas fakt).

Lugu, mis küllaltki kiiresti käima lükatakse, on midagi sellist (esimesed 7 min): Väga muhedal ehtprantslaslikul veiniolengul on muu seltskonna hulgas üks paar - Alexander ja Margot. Midagi otseselt ei öelda ega näidata, aga nende suhtes on selgelt teatud pinge. Järgmisel päeval näeme Alex't ja Margot't sõitmas järve äärde, flashback'de abil toel saab aru, et tegu on traditsiooniga, mida nad on pidanud juba küllatki pikalt. Minu võitis see paar väga kiirelt enda poolele ja see on küllalt oluline, sest et see lisab kõigele järgnevale kaalu. Pisitüli tõttu tormab Margot ees minema ja nii juhtubki, et kui ta mingisse meile mitte nähtavasse hätta satub ei jõua Alex õigeaegselt kohale. Järgmisel hetkel saab ta kurikaga hoobi pähe ja kukub järve.
Kui Margot surmast on möödunud juba 8 aastat ja tema väidetav tapja on juba teada ning kinnipüütud. Alex pole siiski armastatu kaotusest üle saanud, unustamisele ei aita kaasa ka see, et kuskilt selle sama järve ümbrusest kaevatakse välja kaks tursket luukere ja üks kurikas, millel on Alexi DNAd, lisaks ei suuda Alex kuidagi seletada kuidas ta järvest pääses. Kallima surmas süüdistamine ei muuda teda vähimal määral koostööaltimaks. Lisaks tiirutab Alexandri ümber kamp kahtlaseid tegelasi ja keegi, kes paistab Margot kadumisest teadvat rohkem, kui ükskõik kes muu.

Miks mulle see film sedavõrd palju meeldib on see, et see on otsast lõpuni thriller. Ei ole mingit tarbetut žanrivahetust nagu Secret Window või Vanilla Sky puhul. See, et tegu on millegi ilmvõimatuga on esimene asi, mis pähe tuleb ning kui üks põnevik läheb seda rada pole mina siiani rahule jäänud. Tell No One's tuleb põnevus ja pinge aga sellest, et tegelasi avatakse täpselt paraja kiirusega ja kõigil on mitu kihti - perspektiiv toimunust jõuab filmi kestel muutuda väga mitu korda. Teise žanrina, millesse filmi eelkõige paigutada, on tegu vast armastulooga ning seegi osa on hästi teostatud, tõeliselt usutav ood kaotatud armsamale.

Alexanderit mängib keegi, keda nimetaksin prantsuse Dustin Hoffmanniks, mitte ilmtingimata selle pärast et tema osatäitmine oleks sama hea, kui Hoffmanni esimeses rollid. Õnneks pole põhjuseks ka see, et tema osatäitmine on pooltki nii unustatav kui Hoffmanni viimased. Kes vaatab näeb põhjuse ise ära. Tema kaasat Margot mängib Marie-Josée Croze - kui see nimi midagi ei ütle, siis ei maksa heituda. Ise ma seda ka peast ei tea. Küll aga võiksite teda, vähemalt nägupidi, mäletada Tuukrikellast ja liblikast... nii seal kui siin filmis suutis ta suhteliselt napi ajaga väga sümpaatse tegelase välja mängida.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 22. Detsember 2008, 18:21

Uutest filmidest "Step Brothers" ja "Lakeview Terrace" (esimene üsnagi halb, teine hea) ja ka "The Rock" sai üle vaadatud - öelge Michael Bay kohta mis tahate, aga see film on küll tõeline üheksakümnendate märul. Palju plahvatusi ja kõmmutamist ja eelkõige suurepärased näitlejad - Nic on nagu on, aga Connery, Harris, Biehn ja kõik teised ruulisid sajaga.

Täna ilmselt läheb peale "Taken" ja "Resident Evil: Degeneration". Mis siin Saksamaal vahetusõpilasena muud ikka teha kui filme vahtida. :$
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Immagination » 22. Detsember 2008, 19:43

crank, 1408.
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas null » 23. Detsember 2008, 00:55

13,14,15 episood hauakambrilugude teisest hooajast
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LiveForThis » 23. Detsember 2008, 03:22

Crash(2005) 9/10
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 23. Detsember 2008, 14:02

Vaatasin Umbilical Brothersi uuemat DVD-d "Don't Explain". Geniaalne nagu ka "Speedmouse", ainult et DVD menüüanimatsioonid olid Speedmouse puhul paremad. Lavaprogramm ise oli aga igatahes hea.
Järgmisena läheb käiku Mittermeieri uusim programm "Safari". Tükati seda vaadanud ja saksa keele oskajale kindel soovitus. Varasemad ta programmid muidugi ka. Rockitäht koomikute hulgas on üsna õiglane kirjeldus.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Tikutops » 23. Detsember 2008, 14:10

Gran Torino 10/10
If man evolved from monkeys and apes. . . why do we still have monkeys and apes?
Tikutops
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Hülss » 23. Detsember 2008, 14:15

Ralf kirjutas:Uutest filmidest "Step Brothers" (esimene üsnagi halb)

See sõltub suures osas huumorimeelest. Step Brothers on kahtlemata üks haigemaid filme, mida ma eales näinud, aga seda ainult heas mõttes.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 23. Detsember 2008, 17:51

Quantum of Solace
Meeldis. Väga. Craig tõestas selle filmiga juba CR'ga ära tõestatud fakti. Nimelt seda, et ta sobib 007'ks väga hästi. Ma ei saa aru, mis paljudel ta vastu on. Filmi tegi kõvasti paremaks see, et oli vähem möla ja rohkem actionit (vastupidiselt CR'le) ning meeldis mulle rohkem, kui CR.

Hindeks annaksin ühe kobeda 8.5/10.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist