DaydreamDiamond kirjutas:eerik kirjutas:Mõlemast nimekirjast on The Wrestler puudu. Ilmselt kutid seda veel näinud.
Nad on seda sama palju "mittenäinud" kui "The Curious Case of Benjamin Button"'it
Möh?
Moderaator: Meeskond
DaydreamDiamond kirjutas:eerik kirjutas:Mõlemast nimekirjast on The Wrestler puudu. Ilmselt kutid seda veel näinud.
Nad on seda sama palju "mittenäinud" kui "The Curious Case of Benjamin Button"'it
eerik kirjutas:Möh?
eerik kirjutas:Roeper tegi ka aasta kokkuvõtte: http://www.suntimes.com/news/roeper/132 ... 12.article
hau kirjutas:Haha! Kellel on ükskõik filmist Marley and Me või ükskõik kuidas too lõppeb, vaadake seda geniaalset pilti.
See on esimene näide spoilervandalismist. Ma olen mõelnud tükk aega sellise asja peale, et mingite mõttetute filmide lõpud võiks ära spoilida. Õnneks jõudsid ameerika vandaalid minust ette.
Hülss kirjutas:hau kirjutas:Haha! Kellel on ükskõik filmist Marley and Me või ükskõik kuidas too lõppeb, vaadake seda geniaalset pilti.
See on esimene näide spoilervandalismist. Ma olen mõelnud tükk aega sellise asja peale, et mingite mõttetute filmide lõpud võiks ära spoilida. Õnneks jõudsid ameerika vandaalid minust ette.
LMAO
Priceless!
LiveForThis kirjutas:The Crow on ju ometigi puhast näide filmikunstist ja nüüd kipuvad isegi selle kallale![]()
![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist