Filmiarvustus: "Twilight"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Filmiarvustus: "Twilight"

PostitusPostitas Soprano » 02. Detsember 2008, 04:02

Filmiarvustus: "Twilight"

Ütlen ilma häbenemata välja, et käisin "Twilight" esilinastusel. Õigustuseks niipalju, et läksin täiesti tühja lehena, et polnud näinud ei treilerit ega loomulikult ka raamatut lugenud. Kinno meelitas ainult suur uudishimu. Nimelt oli suvel toimunud Comic-Con üritusel just "Twilight" panel kõige populaarsem. Siia otsa üks fakt - arvasin pikka aega, et "Twilight" on üldse seriaal.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Twilight

PostitusPostitas amityville » 11. Detsember 2008, 20:42

Twilight ei piadnudki olema tüüpiline vampiirifilm-küüslauk ja kirstus magamine. Raamatu autor S.Meyer on intervjuus öelnud ka, et tema jaoks on vampiirid tavalised fictional characters ja seega lõi ta oma versiooni vampiiridest ja minu arvates on see üks huvitavamaid lahendusi,mida ma tean. Ma ei oleks nii kriitiline Rob Pattinsoni tegelase suhtes, raamatus on kirjas, et Edward Cullen on mingi unbelievable handsome man/boy, aga kuidas sa mängid uskumatult ILUSAT meest?! Näitlejatöö oli minu hinnangul küll päris normaalne, soovida jättis aga kindlasti Catherine Hardwicke'i töö: mõned stseenid olid ikka uskumatult naljakad või siis lõpuni väljaarendamata või siis lahti mõtestamata, seega jättis natuke odava mulje. Üks asi kindalsti on ka see, et Twilight on armastusromaan lihtsas plaanis ja seega oleks kindlasti parem olnud, kui lavastaja oleks olnud mees, sest sellised lood muutuvad väga kergelt läägeks. Mees oleks ikka suutnud asja lahendada teise nurga alt, sest sageli meie-naiste-mõttemaailm on liialt emotsionaalne ja lihtsustatud. Seega oleks meessoost isik viinud filmi hoopis teisele tasemele ja ei oleks puhtalt jäänud teismelistele suunatuks. Vaatamata sellele, et mul tavaliselt mingid teen love story's absoluutselt ei sümptiseeri, võin öelda, et igav mul küll seda vaadates ei hakanud, eks oma osa oli sellel ka ikka päris seksikatel meesosatäitjatel . Twilight on minu arvates päris hea ja isegi mingis mõttes huvitav. Mõnusad 2 tundi sai veedetud. 8)
Live a little.
amityville
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 9
Liitunud: 04. Jaanuar 2006, 15:23

PostitusPostitas Soprano » 11. Detsember 2008, 22:10

Catherine Hardwicke saigi juba sule sappa ja järgmise filmi(d) teeb tõenäoliselt meesterahvas.

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Zinera » 11. Detsember 2008, 22:28

hmmm, see arvustus pani mind mõtlema selle üle, et kas siis tõesti peab filmis olema koguaeg rämedalt vägivalda ja verd? miks olete vastu vahelduseks ilusale filmile, kus pannakse suuremat rõhku hoopiski muudele asjadele, mitte küll helile( :pööritus: ) aga ikkagi.
Huvitavad vampiirid ma ütleksin, sest tegelikult oli ju mõte luua kujutluspilt ideaalsest kiskjast, st. et nahk helendas ju tal siiki sellepärast, et sellega meelitas ta ohvreid enda juurde. Minuarust on natukene nõme see, et tavaliselt vampiirid kardavad mingit päikest ja küüslauku, kuigi selle tagamaad eriti ei seletata ;-) aga olles siiski Blade'i triloogia fänn, ei oskagi ma seda filmi teiste vampiirifilmidega võrrelda. ta oli teistsugune ja ausaltöeldes on minujaoks vähemalt vaheldus väga hea.
Olles lugenud seda raamatut võib öelda, et ekraniseering oli raamatu järgi ju teostatud, isegi väga hästi, sest kaduma ei läinud loost suhteliselt midagi.
Samas toodi juba sisse ka teise raamatu "Noorkuu" lugu.
Oh jah, mis puutub Robert Pattinsoni siis minuarust polnud ta ideaalmees Edwardit kehastama, aga ta mängis välja, kuigi natukene halvemini, kui seda tegi Kirsten Stewart.
Aga ootan uudishimuga uut filmi :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

PostitusPostitas Soprano » 11. Detsember 2008, 22:48

Aga milles küsimus. Ilusad filmid: Man on Wire, Once, Into the Wild, hmm WALL-E jpt. mida hindan 9 ja 10'ga. Vähemalt mina ei oodanudki Twilight'st verd ja vägivalda, sest oli teada, et see on armastusest. Armastuse koha pealt polnudki mul midagi kobiseda. Kõik vampiiri asjad olid aga liiiiga jaburad (suuresti filmi odava väljanägemise tõttu), et ma ei saanud silma kinni pigistada.
Heaks vahelduseks vampiiri temaatikale on "Let the Right One In" mitte Twilight.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Forzelius » 11. Detsember 2008, 23:02

Soprano kirjutas:Heaks vahelduseks vampiiri temaatikale on "Let the Right One In" mitte Twilight.


Word!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22


Mine Uudised

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

cron