[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Filmipläma! - - Filmiveeb.ee foorum
Forza kirjutasCOLONMa sain just Pöffi passi omanikuks!
Tahaks ka . Aga mida see pass täpsemalt võimaldab?
Minu jaoks kuulub PÖFF aasta tähtsaimate sündmuste hulka. Isegi töölt võtsin põhiprogrammi ajaks nädala vabaks.
Ei tea täpsemalt veel, järgmine nädal saan täpsemat infot, kui passi võitnud blogijatega ja korraldajatega kohtumine on.
Pass ei ole veel füüsiliselt minu käes..
Forza kirjutasCOLONEi tea täpsemalt veel, järgmine nädal saan täpsemat infot, kui passi võitnud blogijatega ja korraldajatega kohtumine on.
Pass ei ole veel füüsiliselt minu käes..
Sa vist saad tasuta filme vaatamas käia. Vastutasuks blogid mõnedest linateostest. Ma pakun, et see on midagi sellist.
Jah, nii peakski olema. Loodan, et jõuan oma paarkümmend-kolmkümmend arvustust ära kirjutada..Ei usu, et asi väga selline on, et 3 arvustust päevas on miinimum ja, et elu tõsiselt võtavad asja korraldajad. Nagu ma aru saan on eesmärk lihtsalt pöffi populaarseks teha ja häid filme läbi blogijate ka teistega jagada..