"Mina olin siin" kandideerib Oscarile

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 19. Oktoober 2008, 01:07

René Vilbre film "Mina olin siin" esitati kandideerima Ameerika Filmiakadeemia parima võõrkeelse filmi Oscarile. Rekordiliselt esitas sellel aastal 67 riiki enda kandidatuuri. Nominendid tehakse teatavaks 22. jaanuaril ja 81. Oscari-gala peetakse kuu peale seda.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 20. Oktoober 2008, 00:20

Kuigi ma pole filmi veel näinud on see uudis pettumus. Nominatsiooni siit ei tule ning olen üsna kindel, et ma ei pea oma sõnu jaanuaris sööma. Umbes nagu eelmiselgi aastal, kui "Sügisballile" tehti liiga, tunnen ma ka praegu, et "Detsembrikuumusel" (mida ma ka veel näinud pole) oleks paremad võimalused.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kaido » 20. Oktoober 2008, 11:55

eerik kirjutas:Kuigi ma pole filmi veel näinud on see uudis pettumus. Nominatsiooni siit ei tule ning olen üsna kindel, et ma ei pea oma sõnu jaanuaris sööma. Umbes nagu eelmiselgi aastal, kui "Sügisballile" tehti liiga, tunnen ma ka praegu, et "Detsembrikuumusel" (mida ma ka veel näinud pole) oleks paremad võimalused.

olen suga täpselt ühel nõul. Ajaloolise ainsetikuga filmil oleks rohkem võimalusi.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas rauls » 20. Oktoober 2008, 22:03

Pealkiri on veits vale. Tegelt peaks olema, et kandideerib oscari kandidaadiks saamiseks.

eerik kirjutas:Nominatsiooni siit ei tule ning olen üsna kindel, et ma ei pea oma sõnu jaanuaris sööma. Umbes nagu eelmiselgi aastal, kui "Sügisballile" tehti liiga, tunnen ma ka praegu, et "Detsembrikuumusel" (mida ma ka veel näinud pole) oleks paremad võimalused.

Ei ütleks, et "Detsembrikuumusel" oleks olnud paremad võimalused. See on, kuidas nüüd öelda, liiga eesti film. Välismaalastel jääb liialt palju arusaamatuks. Endale meeldib ka "Mina olin siin" natuke rohkem. Küll aga jah, eelmine aasta oleks pidanud "Sügisballi" esitama, missiis et 5 hulka saamise tõenäosus oleks olnud üliväike.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 21. Oktoober 2008, 13:08

Pole ise veel filmi ennast näinud, aga edu soovin sellegipoolest.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Oktoober 2008, 15:31

Ma olen aru saanud, et kuumus ei kandideerinud selle pärast et see ei linastunud kinodes enne septembri lõppu. Järgmine aasta peaks saama alles kuumust kandideerida. Tahaks loota, et järgmine aasta esindaks Eestit Püha Tõnu aga peale stsenaariumit lugedes võiks arvata, et see on rohkem festivali kui Akadeemia film.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist