Tarantino järgmine film, mis peaks tema jutu kohaselt valmima järgmise aasta Cannesiks, aga see jutt on hundijutt, sest QT pole mingi Ridley Scott, kes teeb poole aastaga filmi valmis nagu naksti. Praegu ta skaudib Saksamaal lokatsioone ja oktoobrist peaks hakkama võtted.
Stsenaarium on kõigile internetist saadaval, endal on olemas, aga olen suutnud selle lugemisest hoiduda, sest film on 10x vingem kui stsenaarium, eriti QT oma. Enamik fänpoisse on aga selle läbi lugenud ja kõik on seda taevani kiitnud. Et parim Q film pärast Pulpi. QT on põiminud sellesse Dirty Dozeni ja Guns of Navarone'likku loosse ka armastuse ja kinoliini - just see kinoteema olla inspireeritud suurepärasest Cinema Paradisost. Nii põgusalt nagu mina olen selle loo ja stsenaga kurssi viinud, siis see jutt võib täitsa tõsi olla, sest siin on koos pea sama coolid tegelased ja dialoog kui olid Reservoiris ja Pulpis ning action stseene võib ilmselt kõrvutada Saving Private Ryaniga. Actionis QT'l juba Kill Billide näol kogemust on, nii et ma usun, et siit tuleb üks vingemaid sõjafilme.
Summary:"During World War II a group of Jewish-American soldiers known as "The Basterds" are chosen specifically to spread fear throughout the Third Reich by scalping and brutally killing Nazis. The Basterds soon cross paths with a French-Jewish teenage girl who runs a movie theater in Paris which is targeted by the soldiers"
Praeguseks on castitud järgmised näitlejad:
Michael Fassbender ('300')

Eli Roth mängib "baseball bat-swinging Nazi hunter'it"

Brad Pitt, kes on see aasta juba Coeni ja Fincheri filmis ning järgmisel aastal Tarantino, Malicki ja Aronofsky filmis. Sick. Bastardsis mängib ta Aldo Raine't - üks peategelasi.

Mike Myers, kes oskab viimasel ajal aind oma karjääri hävitada, saab nüüd loodetavasti tänu Tarantinole tagasi raja peale. Tal on väike osa inglise ohvitserina.

Samm Levine - vennike, kes on kultusrahvale tuntud Apatow suurepärasest Freaks and Geeksist.

BJ Novak - nüüd peaks intern Ryan ka olema part of the team.

Natassja Kinskiga peetakse veel läbirääkimis.