Moderaator: Meeskond
Jolt kirjutas:Ise lähen seda mingi viibega vaatama, arvatavasti tuleva nädala alguses. IIMS temaatikast on küll kergelt küllastus, aga ikkagi... piisas Kargu nägemisest kui juba tahtsin kinno minna. Et kuigi Prangel ja Tuisk ja Kaljujärv olid tasemel, siis Mina olin siin's jäi kõige enam puudu näitlejate kullafondist (küll arusaadavatel põhjustel). Detsembrikuumusel õnneks seda häda pole, rolle on ka vanemale generatsioonile.
eerik kirjutas:Jolt kirjutas:Ise lähen seda mingi viibega vaatama, arvatavasti tuleva nädala alguses. IIMS temaatikast on küll kergelt küllastus, aga ikkagi... piisas Kargu nägemisest kui juba tahtsin kinno minna. Et kuigi Prangel ja Tuisk ja Kaljujärv olid tasemel, siis Mina olin siin's jäi kõige enam puudu näitlejate kullafondist (küll arusaadavatel põhjustel). Detsembrikuumusel õnneks seda häda pole, rolle on ka vanemale generatsioonile.
Teine maailmasõda?
eerik kirjutas:Kurjad keeled räägivad, et "Detsembrikuumusest" saab esimene Eesti film, mis Blu-ray-l ilmub. Ei tea, kui tõene see on aga nii olevat produtsent Talvik öelnud Tartu esilinastusel.. Infot, kommentaare, arvamusi?
2k scänn koos PCM heliga on juba olemas (see, mida CC Plazas näidatakse) ning selle ümberpakkimine Blu-ray jaoks ei tohiks suur probleem olla.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist