aastaid juba mu lemmiknäitlejana püsind , igas rollis on ta perfektne , ma parem ei hakka teda iseloomustavaid omadusõnu ütlema , kuna kardan , et kui alustan siis ma ei saa lõpetada , ja siin on vist mingi kirjalimiit ka ?
aga jah ,naljakas , ükskord ütlesin ühele tüdrukule et mu lemmik näitleja on di caprio ja see purskas naerma , siis ma ütlesin et mida sa irnud , ta ütles et tegelt ka v ? ma ütlesin et vaata ta teisi filme ka mitte ainult titanicut . siis inimesed avastavad tema nüüdisaja täiskasvanu poole ja tunnistavad endale ka , et di caprio polegi ainult 15-16a tüdrukute suur lemmik .
Lemmik filmid temalt on : Departed , shutter island , inception , the wolf of wall street , catch me if you can , blood diamond ja 2 aastat vanem film titanicust * The Basketball Diaries*
üks äge fakt , et kui Di Caprio oli noorem siis ta koos selliste sõpradega nagu Tobey Maguire, Lukas Haas, Kevin Connolly, David Blaine, Harmony Korine ja veel mõned , moodustasid grupi nimega *Pussy Posse* , tegid igast pättusi , panid möllu , ajasid totse taga jne