Moderaator: Meeskond
Lowra kirjutas:okei, ausalt ma pole üle pika aja nii sitta filmi näinud, ma ootasin hambad ristis selle filmi lõppu!
0,5/10
Hülss kirjutas:Lowra kirjutas:okei, ausalt ma pole üle pika aja nii sitta filmi näinud, ma ootasin hambad ristis selle filmi lõppu!
0,5/10
Sinu filmide hindamisoskused hämmastavad mind. Millega sa põhjendad poolt punkti ?
Sellest lausest oleks piisanud, sest see hinne pole tõsiseltvõetav. Tahaks küll küsida kas keegi hoidis relva su oimukohal, et sa saalist välja ei saanud astuda ?![]()
Kui olid kellegagi koos, siis on mõistetav teataval määral.
Lowra kirjutas:Kui sa seda hinnet tõsiselt võtta ei saa siis kujuta ette et selle 0,5 aselmel on number 1, jah ja loomulikult hoiti mul oimukohal relva- ma ei käi üksi kinos!
Lowra kirjutas:oota, ma ei saa sellele filmile ühte punkti panna, sest sinuarvates oli see rohkem väärt.. selge
eerik kirjutas:Ja veel seda ka, et enamus kriitikutest kasutab 4 tärnilist hindamissüsteemi.
eerik kirjutas:Mis siin toimub? Esiteks, Hülss, alustame sellest, et Lowra puhul on tegemist täiesti tavalise filmivaatajaga. Ta pole kriitik, kes peab oma hinnagut filmile ilmtingimata pika arvustusega põhjendama. Midagi sellist ei tasugi oodata. Sama hästi võid lootma jääda, et kõik 21 500 inimest, kes seda IMDb-s on hinnanud sinna kasvõi ühelauselise põhjenduse kirjutaksid (praegu on neid seal 218). Muidugi on tore, kui põhjendatakse pika ja ilusa jutuga kõik ära, aga nagu ma juba ütlesin, seda sa võidki ootama jääda.
eerik kirjutas:Võibolla tema arvates ongi see film vaid 0.5 punkti 10st väärt? Võibolla tema jaoks ongi see halvim nähtud film? Sama moodi võiks iga 10/10 hinnangu peale nokkima minna, mistahes filmi puhul. Väide, et "on ju olemas veel halvemaid/paremaid" filme on täiesti subjektiivne, täpselt nagu ka Lowra ja teiste kommenteerijate arvamused.
eerik kirjutas:Ja veel seda ka, et enamus kriitikutest kasutab 4 tärnilist hindamissüsteemi.
Soprano kirjutas:Mulle on 10-palli süsteem vastuvõetavam, aga see selleks. Kui Lowra paneb filmidele ka poolikuid punkte, siis teoreetiliselt kasutab ta 20-palli süsteemi. Miks?
ahjualune kirjutas:Jeee, me kõik oleme ikka suured filmikriitikud!
Vaadake ennast!
Vaidlete siin selle üle, kuidas peaks filme hindama, mitte ei räägi filmist endast.
Mis vahe on filmikriitikul ja tavalisel filmivaatajal?
Kriitik saab tasuta kinos filmi vaadata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist