Soprano kirjutas:Tahtsin mõni aeg tagasi Valve uut mängu Portal'it mängida ja siis logisin sõbra andmetega sisse. Väga hea mäng muide.
Pole mängude koguja, aga Steam tundub jah hea asi olevat. See Audiosurf käis ka Steam'i kaudu. Demo vähemalt.
Portal on siga hea indeed, aga lühikese võitu kahjuks. See ka üks naljakamaid mänge, mida kunagi mänginud.

Ma pole mängude koguja
per se, aga kui vähegi üleliigset raha vedeleb, siis ostan kas mingi filmi, mängu või muusikaplaadi. Kõiki kolme on omajagu kogunenud aastatega.
Audiosurf on ka hea pela, kuigi mängin teda harva. See jah ainult Steami kaudu saadaval. Audiosurf'i tegi valmis Dylan Fitterer üksinda ja tänu Steam'ile on mees nüüd miljonär.

Flacko kirjutas:Mina ei kasuta steami kuna mulle meeldib omada ikka füüsiliselt seda mängu, koos karbi ja manualiga mida on uhke omada oma mänguriiulis

Rohkem konsoolitar olen, PCd pole sellised mis mänge hästi jookseksid ning pole minu maitsele ka midagi peale SPORE. Ja see installimine on ka üks mõttetu asi, mis mulle ei meeldi. Mul arvutid rohkem töötegemiseks. AInult Wii VC ja Xbox Arcade on ainukesed kohad, kus mul virtuaalset mänge, suurem osa ikka füüsiliselt mu riiulis
See täiesti mõistetav, tundsin ka ise kunagi niimoodi. Riiulitel jäi aga ruumi väheks ja neid manuale ma nagunii kunagi ei lugenud. Kui mäng on Steamis saadaval siis ostan alati sealt, sest kui ta minu kontole registreeritud, siis ma ei pea enam teda kunagi plaadilt installima.
Vinge oleks aga omada Diablo II Collector's Edition'it ja vana Half-Life'i originaalpakendis. Kadestan inimesi kellel on olemas minu lemmikmängud vanades pakendites.

Mängud, mis aga Steami ei tule kunagi, nt. Diablo III, siis need ostan muidugi karbis. GTA IV ostan ka tõenäoliselt poest, isegi kui ta Steami hiljem tuleb.
Flacko, soovitan sul osta Portal: Still Alive, mis pidi selle aasta lõpuks tulema Xbox Arcade'i.