Njaa, minul on TDK vaatamisega hoopis kummalised lood. Nimelt oli sõber Hollandist toonud head ning 1 õhtu siis suitsetasime. ~2 tunni pärast helises siis telefon ja tüdruk ütles, et tavai, saame siis poole tunni pärast kino ees kokku, et tal juba piletid ka olemas. Läksingi siis kohale ja vaatasin filmi ära. Kahju on ainult natuke sellest tuuldelastud 85.-, sest filmist, v.a paari stseeni, ma midagi ei mäletagi

. Aga sellessuhtes hullu pole, ei ole ma ka veel Batman Begins'i näinud ja TDK vaatan uuesti ära siis, kui olen ka Begins'i ära näinud. Muidu poleks vast TDK elamus ka nii hea, kui eelnevat osa näinud pole.
Viimaks võtsin asja kätte ja vaatasin ära ka The Godfather'i (1. osa, 2. osa vaatan täna millalgi). Need 2 tundi ja 50 minutit tundusid justkui lendavat. Tegu on tõesti super filmiga. Minule, kusjuures, meeldis isegi Al Pacino osatäitmine kõige rohkem. Ei tundnud teda algul hästi äragi. Nuriseda ei oskagi millegi üle, kui siis ainult 1 kaklusstseen, kus Sonny peksab oma õe meest, ning rusikas on löögi ajal 20cm ta näost eemal.