Ametlik lehekülg ja trailer
Moderaator: Meeskond
No see mulle meeldib, sisu tundub igati keerukas. Kahtlemata väga ootan. Scott + Crowe + DiCaprio = pole võimalik halvasti minek.Ralf kirjutas:Ma nägin enne "The Dark Knighti" algust selle filmi trailerit... tundus päris kehv. Ma ei saanud õieti arugi, millest film räägib. Ridley Scott hakkab vist alla käima. Tõtt-öelda polegi ta pärast "Thelma & Louise'i" teinud ühtegi filmi, mis mulle väga peale läinud oleks.
Hea Aasta kirjutas:No see mulle meeldib, sisu tundub igati keerukas. Kahtlemata väga ootan. Scott + Crowe + DiCaprio = pole võimalik halvasti minek.Ralf kirjutas:Ma nägin enne "The Dark Knighti" algust selle filmi trailerit... tundus päris kehv. Ma ei saanud õieti arugi, millest film räägib. Ridley Scott hakkab vist alla käima. Tõtt-öelda polegi ta pärast "Thelma & Louise'i" teinud ühtegi filmi, mis mulle väga peale läinud oleks.
Sul on siis ilmselt halb maitse filmide osas, sest Ridley Scott on mitmeid suurteoseid aastate jooskul välja käinud, näiteks Gladiaator, Black Hawk Down, Ameerika Gangster, kui mainida mõningaid.
hau kirjutas:Trailerite põhjal ei ole suutnud köita mind. Kohe mitte üldse noh. Ma ei tea mis värk on. Sisu ei tundu vist piisavalt huvitav.
Hea Aasta kirjutas:Eestikeelne nimetus "Valede rägastik". No on ikka jube küll!
Aga see ei muuda filmi ennast halvemaks, mis kindlasti on suurepärane!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist