Filmistaar Christian Bale ründas ema ja sõsarat?

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas -DS- » 02. August 2008, 19:04

See on lausa hale, kuidas sa arvad, et sa mõistad oma iidolit. Sa pole temaga kunagi kohtunud, sa ei tunne ju teda. Kuidas sa saad kindel olla milline inimene ta tegelikult on? Laura palun ära räägi igas teemas Johnny Deppist, kõigi maailm ei keerle ta ümber, tüütab ära juba.
-DS-
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas LauraOlen » 03. August 2008, 15:09

Oijah. Ma teadsin, et siit see tuleb..

Jah, ta pole maailm ning jah, kõik ei keerle ta ümber. Jah, mulle meeldivad väga ka teised näitlejad. Aga me oleme temaga nii sarnased, ta oleks nagu meesversioon minust teatud mõttes. Ning pooleldi või tähendab.. mingit osa ta iseloomust sa siiski tead, kui oled lugenud/ vaadanud ta eluloo ära, ta kõik intervjuud põhimõtteliselt, kõik ta ütlused, kõik (+ lisame veel teiste näitlejate iseloomustused tast, mida tast räägitakse).

Paraku sa lihtsalt õpid inimest tundma ilma temaga rääkimata kõike seda tehes.

+ (selle peale tuleb kindlasti veel rohkem ''sõimu'')
me oleme ühest tähtkujust, ning isegi meie kuud olid mõlemal sünnihetkel sõnnis. Mul on tõsiselt selline tunne, nagu ta oleks mu hingesugulane.

Ta on muide ainuke kuulsus kelle kohta ma ütlen, et ma teda tunnen. Ma ei ütleks mitte ühegi teise näitleja või kuususe kohta nii nagu Johnny kohta.

Ja nüüd su põhiküsimus:
Ma ei keera ühtegi teemat Johnny peale, ainult selle keerasingi kui ma tõin näite. Ma heameelega ei räägiks tast paljude inimestega üldse, sest mind peetakse hulluks. Lihtsalt alati läheb teema selle peale - lemmiknäitleja - Johnny Depp - miks tema ? jnejne. Samas kuna tal on väga palju fänne, siis hulluks peavad mind üldiselt vähesed temaga seoses.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 03. August 2008, 15:22

LauraOlen kirjutas:Paraku sa lihtsalt õpid inimest tundma ilma temaga rääkimata kõike seda tehes.

Ei sõima siin keegi, aga tõde on, et tegelikult ei tunne sa isegi oma sõpra, kuni sa pole temaga koos elanud....
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 03. August 2008, 15:51

Kidd kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Paraku sa lihtsalt õpid inimest tundma ilma temaga rääkimata kõike seda tehes.

Ei sõima siin keegi, aga tõde on, et tegelikult ei tunne sa isegi oma sõpra, kuni sa pole temaga koos elanud....

õige Kidd!!! ;-)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Lowra » 03. August 2008, 16:01

minumeelest on lahe et Laura nii puhtalt kõik välja räägib, kuigi ma ei nõustu kõigega on see siiski tema arvamus ja ma ei vaidle nii väikse asja üle vaga..!
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Weirdo » 03. August 2008, 17:05

Ma pole selleski kindel, et mina ise vägivaldne pole. Milles ma aga suhteliselt kindel olen, on see, et iga inimene on võimeline tapma. Mul on iga aastaga järjest raskem ennastki mingil vajalikul määral mõista, aga kui sa ütled, et sa kedagi (kellega sa isegi silmast silma kohtunud pole) täielikult mõistad, siis sa oled päris andekas :P

Njaa, ma ei ole Deppiga ühest tähtkujust (tegelikult pole mul tema tähtkujust inimestega kunagi mingeid sõbralikke suhteid olnud) ja ma kaldun arvama, et kui ma teda isiklikult tunneksin, oleks mulje üsna erinev sellest, mille ta mulle siiani on jätnud. Ja ma ei arva isegi, et ma temaga väga sarnane oleks, va. mõned iseloomuomadused ja huvid + kunagi nalja pärast proovisin üht testi, milles sünnikuupäevade järgi oleks minu suhe temaga kõige parem võimalikust, aga see oli lihtsalt tobe :D

Paratamatu, mida rohkem kellegi kohta uurida, seda rohkem tundub, nagu oleks ta vana tuttav. Millegipärast on mul tunne, et isiklikult Deppi tundes ei pruugiks mul temaga mingit kontakti tekkida, but who knows, arvestades, et we both feel that we don't fit in ja armastus veidrate karakterite ning muusika vastu.

Niisama norin ja julgen arvata, et vanemaks saades sa enam ei arva, et tõesti tunneksid Deppi.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 04. August 2008, 09:00

Weirdo kirjutas:Ma pole selleski kindel, et mina ise vägivaldne pole. Milles ma aga suhteliselt kindel olen, on see, et iga inimene on võimeline tapma. Mul on iga aastaga järjest raskem ennastki mingil vajalikul määral mõista, aga kui sa ütled, et sa kedagi (kellega sa isegi silmast silma kohtunud pole) täielikult mõistad, siis sa oled päris andekas :P

Ma vaidleks just vastu. Väga vähesed oleks võimelised tapma. Vägivallatsema võiks hakata iga inimene, aga tapmine jõuab midagi suuremat. Esiteks see nõuab kohutavat, pikaajalist, hävitavat viha. Seda aga mul ega Johnnyl pole. Ta pole pika vihaga inimene, ning ma ei ütle seda ainult tähtkuju järgi.

Ma mõistan ta mõttemaailma, ning jällegi, ma mõistan väga väheste inimeste mõttemaailma. Ma mõistan küll inimesi, mida nad teevad, miks nad nii teevad jne, aga mitte nagu heaks kiitvalt.
Ja nüüd kui sa nüüd võibolla ütled, et kuidas ma saan ta mõttemaailma mõista kui ma teda ei tunne, siis sa eksid, sest et ta ei ole ju intervjuudes: ''Tere. Mina olen Johnny Depp, jah ma näitlen ja film oli tore. Headaega, oli tore intervjuu.'' Ta räägib päris palju ja näitleja jutu järgi siiski saab aru üldisest iseloomust. Võibolla isegi rohkemast, Johnny puhul rohkemast sest me sarnased.. ( :D )

Aga kusjuures ma ei usu et väga oma arvamust muudan, ma olen aegajalt mõelnud selle üle, et kas ma ikka tunnen teda. Võibolla ma kujutan ette teda inimesena nagu ta ei ole, aga ma olen aru saanud, et ma eksin. Pigem on nii näiteks Ralph Fiennesiga, kes meeldib viimasel ajal ka väga, ma ei suudaks õelda et ma tunnen teda. Kui ma vaatan ta intervjuusid, siis ma ei tunne sellist sarnasust.

Üldiselt kui sa inimest ei tunne, siis sa saadki teda mõista ainult sel juhul, kui te olete sarnased. See on ka kõik.

Aga Kidd'il on õigus, kindlasti on Johnnylgi mingi varjatud pool (nagu meis kõigis), aga ma kaldun arvama et see on veidrikkus. Samas kes teab. Seda ei tea loomulikult keegi peale tema naise (eelmiste naiste, ning Tim Burtoni). Või okei: inimeste kes teda tunnevad.

Weirdo kirjutas:Njaa, ma ei ole Deppiga ühest tähtkujust (tegelikult pole mul tema tähtkujust inimestega kunagi mingeid sõbralikke suhteid olnud)

Nja, neid on palju, kellele see tähtkuju ei meeldi (või läbi ei saa)..
Ma kohtan seda tihti. :D
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Weirdo » 04. August 2008, 10:59

LauraOlen kirjutas:Ma vaidleks just vastu. Väga vähesed oleks võimelised tapma. Vägivallatsema võiks hakata iga inimene, aga tapmine jõuab midagi suuremat. Esiteks see nõuab kohutavat, pikaajalist, hävitavat viha. Seda aga mul ega Johnnyl pole. Ta pole pika vihaga inimene, ning ma ei ütle seda ainult tähtkuju järgi.

Üldiselt kui sa inimest ei tunne, siis sa saadki teda mõista ainult sel juhul, kui te olete sarnased. See on ka kõik.

I don't think so...Tapmiseks piisab ka ühest väiksest raevuhoost..Kui tihti võib meedias näha lugusid, kus keegi tapab terve oma pere maha (enamjaolt pere "kaitsmiseks") ja inimesed, kes mõrvarit nii hästi tunnevad, ei suuda seda uskuda. Believe me, (peaaegu) iga inimese suudab tapmiseni viia, kui seda osata teha. Kas kellegi kaitsmiseks või lihtsalt marru ajades. Tõsiselt kahtlen, et on keegi, kes on nii raudsete närvidega, et teda ei saaks mõjutada. Inimesed üldjuhul on väga nõrgad, kergesti mõjutatavad ja haavatavad.

Njaa, aga kui inimest ei tunne, kuidas sa siis saab öelda, kas ollakse sarnane või mitte?
See, millised on näitlejad intervjuudes jne, see on kõigest pinnavirvendus. Nende kaudu saab aimu nii vähesest ja pealiskaudselt. Tõenäoliselt pole see pooltki sellest, mida teavad inimesed, kes neid isiklikult tunnevad.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas -DS- » 04. August 2008, 12:43

See astroloogia jutt on küll jama. Ma olen ka kaksik (12 juuni) minna küll ühegi kaksikuga mingit hingesugulust ei tunne.
-DS-
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Weirdo » 04. August 2008, 12:55

-DS- kirjutas:See astroloogia jutt on küll jama. Ma olen ka kaksik (12 juuni) minna küll ühegi kaksikuga mingit hingesugulust ei tunne.

Eriti tõsiselt ei tasu võtta jah, aga üldiseloomustus läheb sageli täppi, kui rohkem jälgida inimesi. Minuga seni kõige sarnasem inimene oli küll minuga samast tähtkujust ja eelistan just neid.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas capm » 05. August 2008, 15:46

Kui minu ema mu naise kohta midagi halvasti ütleks, sõimaksin ka ta näo täis. Õde kirjutas avalduse kindlasti peale seda kui 2 milli ei saanud....ja üldse kas on mõistlik kollast möla kuulata. 8)
capm
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist