Moderaator: Meeskond
LauraOlen kirjutas:Paraku sa lihtsalt õpid inimest tundma ilma temaga rääkimata kõike seda tehes.
Kidd kirjutas:LauraOlen kirjutas:Paraku sa lihtsalt õpid inimest tundma ilma temaga rääkimata kõike seda tehes.
Ei sõima siin keegi, aga tõde on, et tegelikult ei tunne sa isegi oma sõpra, kuni sa pole temaga koos elanud....
Weirdo kirjutas:Ma pole selleski kindel, et mina ise vägivaldne pole. Milles ma aga suhteliselt kindel olen, on see, et iga inimene on võimeline tapma. Mul on iga aastaga järjest raskem ennastki mingil vajalikul määral mõista, aga kui sa ütled, et sa kedagi (kellega sa isegi silmast silma kohtunud pole) täielikult mõistad, siis sa oled päris andekas![]()
Weirdo kirjutas:Njaa, ma ei ole Deppiga ühest tähtkujust (tegelikult pole mul tema tähtkujust inimestega kunagi mingeid sõbralikke suhteid olnud)
LauraOlen kirjutas:Ma vaidleks just vastu. Väga vähesed oleks võimelised tapma. Vägivallatsema võiks hakata iga inimene, aga tapmine jõuab midagi suuremat. Esiteks see nõuab kohutavat, pikaajalist, hävitavat viha. Seda aga mul ega Johnnyl pole. Ta pole pika vihaga inimene, ning ma ei ütle seda ainult tähtkuju järgi.
Üldiselt kui sa inimest ei tunne, siis sa saadki teda mõista ainult sel juhul, kui te olete sarnased. See on ka kõik.
-DS- kirjutas:See astroloogia jutt on küll jama. Ma olen ka kaksik (12 juuni) minna küll ühegi kaksikuga mingit hingesugulust ei tunne.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist