Filmistaar Christian Bale ründas ema ja sõsarat?

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 24. Juuli 2008, 20:00

Menufilmis “Pimeduse rüütel” Batmani kehastava Christian Bale`i ema ja õde on teinud Londoni Belgravia politseile avalduse, et mees on tarvitanud nende kallal vägivalda. Christian Bale vahistati nädala algul politsei poolt ülekuulamiseks, kuid vabastati seejärel.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Zinera » 24. Juuli 2008, 20:12

No mis teha, ikka juhtub - naine on valinud vale mehe :pööritus:
vägivallatsemist pere kallal ei põhjenda miski, selle eest peaks mees küll mingi karmima karistuse saama, olgu ta kes iganes...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kaido » 24. Juuli 2008, 20:14

enne kohtuotsust ei maksa kedagi süüdi mõista.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 20:16

see ei pruugi tõsigi olla. Ema ja õde tahavad võib olla lihtsalt raha ja tähelepanu. Kes teab?
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Zinera » 24. Juuli 2008, 20:39

seda küll, eks neid raha-naisi ka leidu, kes aint rahast mõtlevad. Kaido, sul on alati õigus, ootame kohtuotsust, siis kõik selge :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 29. Juuli 2008, 03:22

Nüüd kui lugeda teist elu24.ee uudist hakkan ma juba vaikselt uskuma.

Ma tõesti arvan, et ta on vägivaldne inimene. Kui ma vaatasin ühte TDK intervjuud (http://youtube.com/watch?v=l9IAIgilfXg) , siis tundus ta seal ka selline macholik, just ta hääle pärast.

Samas võibolla ta oskab oma aktsenti hästi muuta.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 29. Juuli 2008, 03:28

Mina jälle arvan, et Bale on viimane inimene kes oma õde ja/või ema kolkima hakkaks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LauraOlen » 29. Juuli 2008, 03:33

Ralf kirjutas:Mina jälle arvan, et Bale on viimane inimene kes oma õde ja/või ema kolkima hakkaks.

Ei ma ei arvagi et ta otseselt kallale läks. Selle osa nad kindlasti paisutasid üle. Aga teistmoodi vägivaldne. Lihtsalt ta ei tundu väga selline.. leebe inimene nagu (oli) Heath Ledger või kasvõi Johnny Depp meesnäitlejatest.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 29. Juuli 2008, 05:14

Tõepoolest, ei saa välistada, et Bale ründas omakseid verbaalselt või siis läks niivõrd kõvasti püha viha täis, et suutis nad piisavalt ära hirmutada, et nood skandaali tekitaksid.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Weirdo » 31. Juuli 2008, 22:04

LauraOlen kirjutas:Lihtsalt ta ei tundu väga selline.. leebe inimene nagu (oli) Heath Ledger või kasvõi Johnny Depp meesnäitlejatest.

Ha-ha-haa. Loe Johnny Deppi biograafiat (seda Brian J. Robbi oma), sealt jääb just mulje, nagu ta oleks mingi noor rullnokk, kes ajakirjanikke ja fotograafe peksab ja ähvardab (rääkimata hotellis laamendamistest, eks ole). Alles hiljuti olevat lubanud kellelgi nina peast väänata..huvitav, et mina seda kuskilt lugenud pole :D

Ega Christian Bale poleks esimene vägivaldne näitleja. Who knows..Ma parem ei usu midagi, kuna ei tunne ei teda ega tema õde, ema.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 01. August 2008, 05:39

Weirdo kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Lihtsalt ta ei tundu väga selline.. leebe inimene nagu (oli) Heath Ledger või kasvõi Johnny Depp meesnäitlejatest.

Ha-ha-haa. Loe Johnny Deppi biograafiat (seda Brian J. Robbi oma), sealt jääb just mulje, nagu ta oleks mingi noor rullnokk, kes ajakirjanikke ja fotograafe peksab ja ähvardab (rääkimata hotellis laamendamistest, eks ole). Alles hiljuti olevat lubanud kellelgi nina peast väänata..huvitav, et mina seda kuskilt lugenud pole :D

Ega Christian Bale poleks esimene vägivaldne näitleja. Who knows..Ma parem ei usu midagi, kuna ei tunne ei teda ega tema õde, ema.

Ei mul on ta raamat olemas, ning neid lugusid olen minagi lugenud/ kuulnud, aga ta tegelik loomus on leebe. Kui ta oli noor, siis ta oli lihtsalt täiesti teistsugune. Ja ega ta selge peaga kellegile kallale ei lähe ega kuskile laamendama, pigem ikka kõik kas veidi purjus või isegi narkootikumide all (viimast pole Johnny minu teada teinud).

Ma pole ka kuskilt lugenud nina väänamisest, see on järelikult kas mingi kuulujutt või mingi kõmufotograafi teema jälle. Vahepeal tal oli ju oma tütre pildistamisega mingi teema.

See ajaks iga normaalse inimese marru tegelikult, kui teda, tema naist ja tema tütart tullakse mingi kamba poolt pildistama ja selles juhtumis ka ta ähvardas neid, mitte ei läinud kallale.

Johnny ei ole igastahes vägivaldne inimene, ma selles 101% kindel.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Zinera » 01. August 2008, 11:24

sa ei või kunagi teada, milline inimene on keegi, olenematta sellest, kas ta on su lähituttav või sa lihtsalt tead teda või misiganes. igas ühes on olemas hingesopid, millest keegi midagi ei tea...
101% kindel ei saa kunagi milleski olla :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 02. August 2008, 03:55

Zinera kirjutas:sa ei või kunagi teada, milline inimene on keegi, olenematta sellest, kas ta on su lähituttav või sa lihtsalt tead teda või misiganes. igas ühes on olemas hingesopid, millest keegi midagi ei tea...

Nõustun, aga Johnny Depp on lihtsalt üks ainsamaid näitlejad (ja üldse kuulsusi), keda ma täielikult mõistan.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 02. August 2008, 08:28

Ole nii rahulik kui tahes, aga igaüht on võimalik vihale ajada ja seda need paparazzod ekstra teevadki.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 02. August 2008, 09:44

LauraOlen kirjutas:
Zinera kirjutas:sa ei või kunagi teada, milline inimene on keegi, olenematta sellest, kas ta on su lähituttav või sa lihtsalt tead teda või misiganes. igas ühes on olemas hingesopid, millest keegi midagi ei tea...

Nõustun, aga Johnny Depp on lihtsalt üks ainsamaid näitlejad (ja üldse kuulsusi), keda ma täielikult mõistan.

Kust sa seda tead?
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist