Weirdo kirjutas:LauraOlen kirjutas:Lihtsalt ta ei tundu väga selline.. leebe inimene nagu (oli) Heath Ledger või kasvõi Johnny Depp meesnäitlejatest.
Ha-ha-haa. Loe Johnny Deppi biograafiat (seda Brian J. Robbi oma), sealt jääb just mulje, nagu ta oleks mingi noor rullnokk, kes ajakirjanikke ja fotograafe peksab ja ähvardab (rääkimata hotellis laamendamistest, eks ole). Alles hiljuti olevat lubanud kellelgi nina peast väänata..huvitav, et mina seda kuskilt lugenud pole
Ega Christian Bale poleks esimene vägivaldne näitleja. Who knows..Ma parem ei usu midagi, kuna ei tunne ei teda ega tema õde, ema.
Ei mul on ta raamat olemas, ning neid lugusid olen minagi lugenud/ kuulnud, aga ta tegelik loomus on leebe. Kui ta oli noor, siis ta oli lihtsalt täiesti teistsugune. Ja ega ta selge peaga kellegile kallale ei lähe ega kuskile laamendama, pigem ikka kõik kas veidi purjus või isegi narkootikumide all (viimast pole Johnny minu teada teinud).
Ma pole ka kuskilt lugenud nina väänamisest, see on järelikult kas mingi kuulujutt või mingi kõmufotograafi teema jälle. Vahepeal tal oli ju oma tütre pildistamisega mingi teema.
See ajaks iga normaalse inimese marru tegelikult, kui teda, tema naist ja tema tütart tullakse mingi kamba poolt pildistama ja selles juhtumis ka ta ähvardas neid, mitte ei läinud kallale.
Johnny ei ole igastahes vägivaldne inimene, ma selles 101% kindel.