Moderaator: Meeskond
Shotgun kirjutas:Batmanil oli "hääl ära" ning ei olnud eriti meeldiv kuulata.
Jack kirjutas:Film oli meeldejääv ja võimas. Ma kahjuks ei saa aru - kas ma jalutasin saalist liiga vara välja ja pärast lõputiitreid toimus veel mingi tegevus? Küsin, sest selgusetuks jäi, et kas Jokker siis jäigi lihtsalt rippuma sinna?
Filmi juures oli üks väga häiriv nüanss - Jokkeri dialoog ja Ledgeri sooritus olid nii veenvad ja kütkestavad, et nendel hetkedel, kui näidati teisi tegelaskujusid, hakkasin ma kergelt igavust tundma. Mitte, et need võimsad heli- ja visuaalsed efektid oleksid mind külmaks jätnud... Ei... Lihtsalt sellest filmist tegid Filmi (suure algustähega) Ledger ja tema tegelaskuju.
Kuid veelkord, nii piinlik kui see ka pole, ma ei saanudki aru, mis Jokkerist lõpuks sai. Ma vist magasin? Või olin millegi lummuses? Või jalutasin liiga vara minema? Seega keegi võiks mind valgustada selles asjas.
näiteks niimoodi, nii saab küsida küsimusi, mis vb kellegile midagi spoilib ja samas saab nii palju vabamalt rääkida ka kõigest muust, mis filmis oli, aga ei taha ette rääkida.
Aga tegelikult ka, mis sai jokkerist? Ja Harvey ärapõlenud nägu oli ikka ülekõige!
Cagefactor kirjutas:Tegelikult keegi ei tea kuidas Jokker omale armid sai. Kõige levinum variant oli et ta kukkus kusagile kemikaalidesse, ja selle tagajärjel muutus ta nahk valgeks, juuksed roheliseks ja huuleb erkpunaseks.Aga tegelikult ka, mis sai jokkerist? Ja Harvey ärapõlenud nägu oli ikka ülekõige!
Ja lõpus võeti ta ilmselt vahialla ja pandi kas vanglasse või hullumajja.
See, et keegi ei tea, kuidas Jokker armid sai, tegigi asja põnevamaks, müstilisemaks, salapärasemaks...
Ja muuseas, asi mida mina ja vb keegi teine siit ei teadnud - filmimine oli enne täielikult lõpetatud, kui Ledger ära suri, niiet tema surm ei mõjutanud absouutselt filmi lõppu.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist