"Pimeduse rüütel" purustas rekordeid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 12:26

koomiksi järgi tehtud filmid on saast. tüüpiline hollywoodi kõnts.
Ja mind ei koti kas see on ta viimane film v mitte. Ma ei kavatse kumbagi vaadata :))
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas hau » 24. Juuli 2008, 12:33

hullmees kirjutas:koomiksi järgi tehtud filmid on saast. tüüpiline hollywoodi kõnts.
Ja mind ei koti kas see on ta viimane film v mitte. Ma ei kavatse kumbagi vaadata :))

:))
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 24. Juuli 2008, 12:49

hau kirjutas:
hullmees kirjutas:koomiksi järgi tehtud filmid on saast. tüüpiline hollywoodi kõnts.

:))

mkmk, mina vaidleks vastu, see ei ole saast, vaid lihtsalt see ei ole sinu maitse, nii et ära ära siis vaata :)) . Mulle igaljuhul enamus koomiksi järgi tehtud filme meeldivad - sellised fantaasiaküllased ja vähemalt on mingi sisugi - kangelaste ja kurikaelte võitlused on ju enamus filmide alus. .. :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 24. Juuli 2008, 12:54

Arvutimängude järgi tehtud filmid on mega häääääääääd.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 24. Juuli 2008, 12:56

Ja videomängu järgi tehtud film on originaalsuse tipp ja meistriteos. Jep.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 13:43

sellepärast Hollywood selliseid filme teebki, et sulle meeldib. Nad tahavad raha.
Hollywoodi filmide kvaliteet on aga enamasti null.
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Forzelius » 24. Juuli 2008, 13:51

Jeps, sama siin. Golden-age'i filmid on need kõige kõntsamad minu arust. Hollywoodis on midagi head ka ikkagi - Epic Movie, Who's Your Caddy ja ei maksa unustada Final Fantasy seeriat..
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 14:16

Forza kirjutas:Jeps, sama siin. Golden-age'i filmid on need kõige kõntsamad minu arust. Hollywoodis on midagi head ka ikkagi - Epic Movie, Who's Your Caddy ja ei maksa unustada Final Fantasy seeriat..

ma saan aru küll et sa mind mõnitad ja mina ütlesn sulle et käi persse. Idioot oled. FF ei ole Ameerika film
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Ralf » 24. Juuli 2008, 14:20

Koomiksifilme tehakse seepärast, et on palju huvitavat materjali, mida mõne kindla koomiksi fännide rõõmuks kinolinale tuua. Viimaste aastate jooksul on esinenud palju näiteid sellest, kui värvikaid fantaasiamaailmu on võimalik koomiksiadaptatsioonidega luua. Ei suuda mina meenutada ühtegi koomiksifilmi (võib-olla "Batman & Robin" ja "Superman Returns"), mis mulle kohe üldse meeldinud poleks. "Hellboy" pakub Guillermo del Toro maitsekat teravust fantaasiažanris, "Batman Begins" ja "The Dark Knight" täiesti uut ja professionaalset "generatsiooni" Batmani filmiuniversumis, "Sin City" (võib-olla on natuke labane selle kohta koomiksifilm öelda, aga meh) stiilset visuaalset lähenemist ja film noiri - the list goes on and on.

Seega mõtle natuke, hullmees, enne kui nii karme ja kindlaid sõnu hakkad loopima. On's "The Dark Knight" siis selline kõnts, et kohe IMDb edetabelis esimesel kohal? Koomiksifilmid võivad olla suunatud eelkõige teismelistele, kuid filmikunstis ei pruugi nad jääda sugugi alla originaalfilmidele. "The Dark Knight" näiteks ei ole ainult superkangelase film, vaid ka heist movie ja sealjuures veel suurepärane... see saab minu jaoks kinnitust täna õhtal. ;-)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 14:28

Filmide mõte võib hea olla, aga filmid ise on lihtsalt mõtetuid stseene täis. Need on filmid, mis on tehtud, et raha sisse tuua, aga mitte selleks et teha meisterlik linateos.
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Hülss » 24. Juuli 2008, 14:32

hullmees kirjutas:Filmide mõte võib hea olla, aga filmid ise on lihtsalt mõtetuid stseene täis. Need on filmid, mis on tehtud, et raha sisse tuua, aga mitte selleks et teha meisterlik linateos.

Mõtetuid stseene täis ? Päris huvitav argument. Sind on nurka surutud, anna alla loll loom. :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 24. Juuli 2008, 14:33

Jep, teemaarendus, tegelaskujude arendus, dialoog jms. on täiesti mõttetu jama!
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. Juuli 2008, 14:45

Soovitan ette vaadata, hullmees. Sellise suhtumisega sa kaua siin käima ei hakka!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hullmees » 24. Juuli 2008, 14:51

arvad, et mind huvitab? Kõik niikuinii räägivad kõiges mulle vastu
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Hülss » 24. Juuli 2008, 14:54

hullmees kirjutas:arvad, et mind huvitab? Kõik niikuinii räägivad kõiges mulle vastu

No siis võid ju sama hästi pillid kokku pakkida ja teele asuda. ;)
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist