"Pimeduse rüütel" purustas rekordeid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 22. Juuli 2008, 13:35

Uus Batmani film "Pimeduse rüütel" tegi enda avanädalavahetusega suurepärase kassa, teenides USA-s 158 miljon dollarit piletitulu, mis on edukaim algus läbi aegade. Film oli niivõrd edukas, et purustas veel mitmeid rekordeid: parim päevakäive (68 miljonit) ja lavastumine kõige suuremal hulgal kinodes (4366-s kinos).

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 22. Juuli 2008, 13:57

See on tõesti ülivõimas saavutus, mida näitab ka IMDb top 250 esimene koht.. Ainult 2 päeva veel, siis saan ise ka ära näha selle...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 22. Juuli 2008, 18:34

http://www.people.com/people/article/0, ... ullcontent

Ja Christian Bale on arreteeritud väidetava kallaletungi eest oma emale ja õele. Mul on tunne, et Bale'i emal ja õel on kusi pähe löönud ja tahavad oma osa poja/venna kuulsuselainest ja tõenäoliselt võis ka raha olla tüli teemaks. Christian Bale ei jäta mulle küll sellist muljet, et ta oma perekonnaliikmeid peksaks. Sellist käitumist võib oodata rohkem Russell Crowe'lt.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 22. Juuli 2008, 18:42

Pigem tähelepanunäljas sugulased, kui profesionaalne näitleja. Ei usu, et Bale midagi sellist niisama teeks.
Aga film on küll fenomenaalne. Igas mõttes.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 22. Juuli 2008, 18:44

Hülss kirjutas:Sellist käitumist võib oodata rohkem Russell Crowe'lt.

Kamoon, see telefoniintsident ja üks teine väike asi veel on ainsad, muidu on tegu vägagi professionaalse näitlejaga, kes võtab oma rolle väga tõsiselt ja väga äkiline ei ole..
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 22. Juuli 2008, 18:55

Forza kirjutas:

Kamoon, see telefoniintsident ja üks teine väike asi veel on ainsad, muidu on tegu vägagi professionaalse näitlejaga, kes võtab oma rolle väga tõsiselt ja väga äkiline ei ole..

Ta on professionaalne ja vägagi andekas näitleja, ei vaidle vastu, aga inimesena jätab ta mulle pigem matsi mulje.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 23. Juuli 2008, 03:12

Hülss kirjutas:
Forza kirjutas:

Ta on professionaalne ja vägagi andekas näitleja, ei vaidle vastu, aga inimesena jätab ta mulle pigem matsi mulje.

Nõustun.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 23. Juuli 2008, 20:50

Ei meie keegi tea siin, kes milline inimene tegelikult on.....
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 23. Juuli 2008, 21:44

Kidd kirjutas:Ei meie keegi tea siin, kes milline inimene tegelikult on.....

Jah, aga samas iga näitleja ja inimene kujundab mingi mulje või arvamuse.
Isiklikult olen küll selline, kelle arvamus võib alati muutuda ning ma ei ole kunagi milleski 100% kindel, aga mingi eelarvamus on alati inimestel.
Iseasi on juba see kas see eelarvamus on vale või tõene.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hullmees » 23. Juuli 2008, 22:55

olen kinde, et film purustas rekoridi kuna see on Heath'i viimane film.
Ühelgi koomiksi põhjal tehtud filmil ei ole muidu lootustki saada edetabelisse. Kõik lihtsalt tahtsid näha missugune ta oma viimases filmis on.
Kasutaja avatar
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas eerik » 23. Juuli 2008, 23:46

hullmees kirjutas:olen kinde, et film purustas rekoridi kuna see on Heath'i viimane film.
Ühelgi koomiksi põhjal tehtud filmil ei ole muidu lootustki saada edetabelisse. Kõik lihtsalt tahtsid näha missugune ta oma viimases filmis on.

Mida sa ajad? Eelmine rekord kuulus Spiderman 3'le. Kõik kolm Spidermani filmi on väga edukad olnud. Sel aastal on juba kõva tulemuse teinud Iron Man. Hästi läheb ka The Incredible Hulkil. Eelmisel aastal 300. Varem X-Menid, Fantastic Four, Sin City jne.

Sa poiss ei ole asjaga üldse kursis.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 24. Juuli 2008, 00:19

hullmees kirjutas:olen kinde, et film purustas rekoridi kuna see on Heath'i viimane film.

Oleks ta viimane film mingi lambikas indie, siis oleks sama edu olnud?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 24. Juuli 2008, 11:31

Batshit, man. Batshit.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cagefactor » 24. Juuli 2008, 12:08

TDK ei ole Heathi viimane film. Tal oli enne surma veel üks projekt käsil. Kui sa natuke uuriksid siis leikasid sellise asja:
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 24. Juuli 2008, 12:14

Cagefactor kirjutas:

TDK ei ole Heathi viimane film. Tal oli enne surma veel üks projekt käsil. Kui sa natuke uuriksid siis leikasid sellise asja:
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

Holy shit! Võib ainult aimata kui palju Parnassus avanädalavahetusel sisse toob, kui Heathi EELVIIMANE tõi juba 155 milli. WHOAAAA

Ja pimeduse rüütel purustab rekordeid edasi. Nüüd on ta ka 5 päeva jooksul kõige rohkem raha teeninud film. Täpsemalt 203 miljonit. TDK paneb nädala sees ka sama palju päevas kui mõni teine film nädalavahetusel. Praegu esmaspäev ja teisipäev mõlemad üle 20 milli.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist