Downloadida saate sealt(legaaslelt

kuulata saate kohapeal kui hoiate hiirt laulu peal ja vajutate stream.
Moderaator: Meeskond
Priit kirjutas:Ei ole ja ei huvita kah. Mängu soundtrackist ja "Voices of the Lifestream" kompilatsioonist piisab täiesti, mis sest et sünt on esimesel kehvavõitu. Ja mulle One-Winged Angel AC's ei meeldinud, oleks oodanud midagi suursugusemat.
hullmees kirjutas:Priit kirjutas:Ei ole ja ei huvita kah. Mängu soundtrackist ja "Voices of the Lifestream" kompilatsioonist piisab täiesti, mis sest et sünt on esimesel kehvavõitu. Ja mulle One-Winged Angel AC's ei meeldinud, oleks oodanud midagi suursugusemat.
Miks sa FF-i nii väga vihkad
See mäng ja film on oma kategoorias vaieldamatult parimad.
Forza kirjutas:hullmees kirjutas:Priit kirjutas:Ei ole ja ei huvita kah. Mängu soundtrackist ja "Voices of the Lifestream" kompilatsioonist piisab täiesti, mis sest et sünt on esimesel kehvavõitu. Ja mulle One-Winged Angel AC's ei meeldinud, oleks oodanud midagi suursugusemat.
See on ta oma asi ju. Sinu arust on parim, tema arust mitte. Lihtne!
hullmees kirjutas:Priit kirjutas:Ei ole ja ei huvita kah. Mängu soundtrackist ja "Voices of the Lifestream" kompilatsioonist piisab täiesti, mis sest et sünt on esimesel kehvavõitu. Ja mulle One-Winged Angel AC's ei meeldinud, oleks oodanud midagi suursugusemat.
Forza kirjutas:hullmees kirjutas:sa oled nii loll ebaintelligentne maamats.
Haha:D Parim lihtsalt hetkel. Vana sa oled, huvi pärast küsin?
Forza kirjutas:On küll. Tark ja natukenegei arenenud inimene ei tule nii haigelt oma maitset peale suruma teistele..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline