Moderaator: Meeskond
Forza kirjutas:No mida kuradit? Sa räägid mingi: sa norid muhku. Siin ei ole mingit fn "ähvardamist". Vaata natuke ringi, näed siin kuskil mujal sellist käitumist?
hullmees kirjutas:millegi pärast saavad titekad alati edetabeli tippu. ei jõua kohale miks. mõtetud filmid ju.
hullmees kirjutas:Ma mõtlen Final Fantasy:spirits within ja Final Fantasy VII: advent children
need on tehtud Square Enix'i poolt, mis küll tavaliselt filme ei tee, aga nende kahe filmi pilt on vapustav ning poole parem kui kõikidel Pixari filmidel.
rezpekt kirjutas:hullmees kirjutas:Ma mõtlen Final Fantasy:spirits within ja Final Fantasy VII: advent children
need on tehtud Square Enix'i poolt, mis küll tavaliselt filme ei tee, aga nende kahe filmi pilt on vapustav ning poole parem kui kõikidel Pixari filmidel.
Vaidlen jällegi vastu. Nii palju kui näinud olen siis FF keskkond tundub suhteliselt detailivaene, tekstuurid lihtsakoelised jne. Rõhku on pandud liikumisele.
WALL-E omakorda on aga täielik audio-visuaalne elamus. Pixar on CG animatsiooni pioneer, alusepanija.
hullmees kirjutas:alusepanija või mitte, aga saast
rezpekt kirjutas:hullmees kirjutas:alusepanija või mitte, aga saast
Nüüd sa oled lihtsalt lapsik. Millest lähtuvalt sa selliseid hinnanguid annad? Oled sa üldse Pixari animatsioone näinud või jagad niisama suure suuga arvamusi?
Forza kirjutas:Ja mis alusel sa saastaks pead seda siis?
rezpekt kirjutas:Mitte keegi polegi seda "parimaks" ega "üliheaks" siin teemas nimetanud. Vaidlus sai alguse sellest, et sina nimetasid seda ülbelt ja põhjendamata "titekaks".
Ma ei pea Final Fantasy filme maailma parimateks, aga samas ei näe sa mind ka neid saastaks nimetamas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist