Kindlasti...võib-olla

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kindlasti...võib-olla

PostitusPostitas Kaido » 22. Veebruar 2008, 20:10

Kindlasti...võib-olla
Definitely, Maybe (2008)

Will Hayes (Ryan Reynolds) on Manhattanil elav reklaamiproff, kel käsil abielulahutus. Mehe suureks üllatuseks hakkab ta 10-aastane tütar Maya (Abigail Breslin) esitama küsimusi ajast enne abiellumist, tahtes kuulda absoluutselt kõike sellest, kuidas ta vanemad kohtusid ja armusid. Mees muudab jutustuses osaliste nimed ning seetõttu on Mayal väga raske mõistatada, milline loo kolmest naisest on see, kellega ta isa viimaks abiellus. Kas on selleks koolipõlve armastus Emily (Elizabeth Banks), kauaaegne parim sõber April (Isla Fisher) või hoopis vabameelne ambitsioonikas ajakirjanik Summer (Rachel Weisz)? Isa lugu hoolega kuulav tüdruk saab aru, et armastus on sageli arusaamatu ja alati keeruline. Lugu tütrele jutustades saab Will omakorda aru, et kindlasti pole iial liiga hilja, et minna tagasi, sest võib-olla õnnestub vaid nii leida õnnelik lõpp.

www.superkinod.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2223
Liitunud: 28. Detsember 2004, 23:57

PostitusPostitas h2ppyme » 04. Juuli 2008, 17:48

päris hea armastusfilm oli, idee sisuks oli huvitav ja näitlejad meeldisid ka. Vähemalt ei saanud filmi alguses aru, mis lõpus juhtub.
h2ppyme
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 19
Liitunud: 22. Detsember 2007, 22:35

PostitusPostitas Ralf » 04. Juuli 2008, 20:53

Definitely, Maybe kasutab romantilise komöödia kohta natuke teistsugust ülesehitust, mis muudab filmi originaalsemaks, kuid tänu sellele oli oma roll ka Abigail Breslinil, kes on oma varasemates linateostes olnud väga nunnu, kuid antud teoses äärmiselt tüütu. Ilmselt polnud asi esituses, vaid kirjutuses - lihtsalt anti kehvad read lugeda ja seepärast ei kukkunud tal Ryan Reynoldsi tegelase tütre mängimine eriti hästi välja. Reynolds ise on aga väga ladna mees ja teeb oma sarmiga enamikele enda filmidele, sealhulgas ka antud teosele, heateo.

Põhimõtteliselt võtab Definitely, Maybe otsad üles sealt, kus žanrikaaslased tavaliselt lõpevad: Will Hayes (Reynolds) on Manhattanil elav üksikisa, kelle tütar Maya hakkab ühel õhtul korraga huvi tundma, milline oli tema elu enne abielu. Nõnda räägib Will talle ajast, mil ta üritas poliitikas karjääri teha, ja kolmest naisisikust, kellega tal enne Maya sündi sädet oli, ja muudab ära nende nimed, et too saaks lõpuks arvata, milline neist on tema ema.

Mulle istus, et Definitely, Maybe ei olnud ropp R-reitinguga lärmakas komöödia, vaid selline tasa ja targu sujuv ja süžeeliselt tugev väike romantiline komöödia, mis annab vaatajale võimaluse sündmuste arenemise käigus arvata, millise tüdrukuga Will oma loos lõpetab. Kolme neiut - Emilyt, Aprili ja Summerit - mängisid Elizabeth Banks, Isla Fisher ja Rachel Weisz. Naisnäitlejate osas oli film tegelikult üpris õnnestunud. Kõigil tegelastest olid enda head ja vead ja kuttide meeleheaks on üks brünett, üks blondiin ja üks punapea. Nii et parajalt vaheldusrikas. Ja Kevin Kline teeb päris vaimuka rolli.

Neil, kes ei vaja pidevat kuulirahet, et film nauditav või huvitav oleks, ja kes oskavad hinnata tasakaalukat kerget armukomöödiat, soovitaks küll vaadata. Muhe laupäevaõhtune filmike. 100% date movie aga parem kui Date Movie.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Kidd » 13. Juuli 2008, 01:04

Kuigi Ryan Reynolds on täiesti norm tegelane, jäi see film kuidagi uimaseks, hoolimata omapärasest ülesehitusest.

6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 872
Liitunud: 23. Jaanuar 2008, 15:14
Asukoht: Taiwan

PostitusPostitas Immagination » 05. Detsember 2008, 15:21

meeldis, kuigi filmis oleks võinud rohkem komöödiat olla.

7,5/10
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 202
Liitunud: 15. Veebruar 2008, 20:49

PostitusPostitas rauls » 05. Detsember 2008, 15:30

Ka mulle meeldis: 8/10.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4385
Liitunud: 27. August 2008, 23:34


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 44 külalist

cron